Glazba

Aside Banners

Šokantne scene! Zagrebački bend izbacio spot od kojeg prolaze trnci, pogledajte ovo…

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

MOON UNIT je šesteročlani sastav iz zagrebačkih garaža posvećen laganom no konzistentnom eksperimentiranju sa velikim gušterima, jeftinim SF-om te neočekivanim i nepotrebnim zapletima.

Mihovil Burek – vokal
Jure Buljević – kljave
Bartol Modrić – kljave, samples
Marko Gospodnetić – gitara
Marko Radić – bass
Renato Palatinuš – bubnjevi, udaraljke

Neopterećena zabava i nefokusirani glazbeni entuzijazam samo su neke od temeljnih vrijednosti benda destiliranih u 11 pjesama na albumu, a tako i svrha postojanja benda sada i u budućnosti. “Očekujte očekivano” – glavna poruka benda!

Bacite uho!

“Tuesday” treći je singl sa nadolazećeg albuma “Differences in Language and
Lifestyle”, kreće se u međuprostorima proga, metala i svega ostalog što se skupilo usput, a kao i obično skupilo se dosta toga.

Uz jake snage Bureka i pojačanja u liku i djelu Ivana Jovičića iz Pale Originsa i sad već uobičajenog sumnjivca Tone Tuora, “Tuesday” je nabrijan, melodičan i raznolik. Ovaj put bez divovskih guštera, ali sa dovoljno nabrijanih gitara, glasnih bubnjeva, melodičnih vokala i nekanaliziranog entuzijazma da se uopće ne primijeti!

Ovoj ludoj ekipi album izlazi 27. kolovoza ove godine, OVDJE možete kupiti, ali i poslušati nekoliko stvari koje su više svjetski nego naše!

 

TAGOVIalbum alternativni rock domaća scena glazba metal moon unit novi spot