Glazba

bespla slušanje

Aside Banners

Preslušajte vrhunski soundtrack za Django Unchained

Piše , Objavljeno

Možda nećete odmah na Božić potrčati u kino pogledati novi budući Tarantinov klasik, ali ništa vas ne spriječava da mu podarite svoje uši odmah sada.

Blagdanska atmosfera odavno se zahuktala, a vi samo što ne doživite živčani kad po peCtočetrnaesti put u samo par dana čujete Zvončiće, Mariah Carey koja želi samo njega za Božić, Band Aid koji se pravi da ih je briga jesu li mali Afrikanci upoznati s činjenicom da je to divno razdoblje stiglo, muževne tipove iz Whama koji se ove godine neće zajebati i zloj kuji ponovno dati svoje srce…. Možemo ovako do ujutro, ali tome služe naše liste najboljih i najgorih božićnih pjesama. Imamo nešto bolje za odmor vaših živaca te ugodu u vašim ušima.

Novi film Quentina Tarantina, Django Unchained, u kino dvorane stiže točno na Božić, a kako pjesme iz njegovih filmova imaju tendenciju postati klasici koje kasnije automatski asociramo uz kultne scene u filmu, jako nas je zanimalo što ćemo slušati tijekom 165 minuta ovog djela. Kao što smo već navikli, dobar broj pjesama sadrži komade dijaloga iz filma te klasičnu filmsku glazbu, uključujući nekoliko hitova kralja soaghetti-westerna, Ennia Morriconea. No, ovo je prvi put da su za Quentinov film snimane i nove stvari: među izvođačima su Rick Ross, John Legend, Anthony Hamilton, a treba spomenuti i zanimljiv mash-up pjesme “The Payback” Jamesa Browna te 2Pacove “Untouchable”.

http://www.unchainedsoundtrack.com/

TAGOVIdjango unchained ennio morricone john legend Quentin Tarantino Rick Ross soundtrack

Komentiraj