Glazba

ne osjeća facu

Aside Banners

Što je the Weekndu s facom!? Internet je zbunjen njegovim novim izgledom, a mi smo isto Internet

Piše , Objavljeno

Zamislite da skrolate internetom, ne slutite ništa posebno lošije od onog što se već događa i onda naletite na površan, vizualno šokirajući prizor…

To se nama dogodilo kada smo pogledali Weekndovu objavu na nama dragom Instagramu.

Amerika je u banani, potresi svuda, a mi ne možemo vjerovati što je Weeknd napravio od svoje face – ako to nije super primjer za potiskivanje pravih traumi onda ne znamo što je.

U “uredu” (odmilice za toalet gdje imamo mir) smo guglali riječi “Weeknd face” i vidjeli da tako izgleda u svom novom spotu Save Your Tears s posljednjeg albuma After Hours.

.

Sjetili smo se i da smo vidjeli njegovu facu razbijenu te zavijenu kada je nastupao kod Jimmy Kimmela i na VMA-sima.

.

Pitali smo se – je li to zapravo neka fora (kao što smo mislili dok smo gledali navedene nastupe) ili je to sad stvarno tako? Hoće li Weeknd izgledati tako zauvijek?

Naravno da čovjek može što god želi, znate već, sloboda govora, operacija i sve to, ali isto tako mi imamo pravo na prirodnu reakciju koja je bila: “koji k…!?”

Kopajući malo više, doznali smo kako se radi o protezama te on ne izgleda zapravo tako. Sve je to njegov nastavak “pričanja” o temama koje obrađuje na posljednjem albumu, a to je životna situacija umjetnika koji zbog naglog uspjeha ode u kaos, ludost te Dorian Greyjovski narcizam.

Navodno ćemo nastavak priče vidjeti već u veljači na njegovom Superbowl nastupu na poluvremenu.

Sad nas stvarno zanima što će biti, tako da ako je to bio cilj – bombastično ga je ostvario!

TAGOVIglazba The Weeknd