Glazba

gola grud

Aside Banners

Tajna Madonnine besmrtnosti – ljubi se s curama i grabi sise 17-godišnjakinja

Piše , Objavljeno

Da se razumijemo, nema šoka u popu i sve je veliki freakshow, a kod matore Mads, sve je to sexshow.

Australija i svijet su sablažnjeli jer je Madonna na pozornici pokazala sisu 17-godišnje obožavateljice tijekom nastupa… Bla bla bla, big fucking deal. Stara je lisica tijekom završetka turneje Rebel Heart već počela dobijati kritike o narušenom psihičkom zdravlju, a kap koja je prelila čašu bio je doslovce potez prema dolje: u Brisbaneu je seksepilnoj brineti, koja je „djevojka koju jednostavno želiš pljusnuti [po guzi, op.a.] i… potegnuti“, potegnula gornji dio majice ispod koje nije bilo grudnjaka (jer, hej, mlada piletina) i postala je metom kritika.

Međutim, problem je očigledno u tome što 17-godišnja Josephine nema ništa protiv. Mladi je ženski model to potvrdio i na televiziji gdje govori kako joj je to totalno kul iako se svi ti tradicionalni i uštogljeni odrasli prave da navečer ne traže malo lezbo-ekšna s predznakom teen… Na kraju krajeva, 16 je granica pristanka i to je sve… legalno. Posebno kad si kraljica popa.

Mladi model Josephine Georgiou ne djeluje presramežljivo.

CNN je odlično to sarkastično interpretirao, ali mi mislimo da nema potrebe za sarkazmom: nakon što smo navikli da voli skinuti (svu) odjeću sa sebe, sad je prešla na druge. Gle, ekipa, ljudi se dižu u zrak čini se svakodnevno… Jedna-dvije flešane sise neće nikome škoditi. Dapače. Kad bi bilo malo više nabreklih dojki (ok, ne baš maloljetnih) svijet bi bio ljepše mjesto i Madonna to zna. I znala je odmah da će to biti „seksualno napastovanje“ pa je ponudila curetku da napravi isto i njoj. Hajde, neka baci sisu prvi tko ne bi zavirio osobno u dekolte druge nam najdraže 58-godišnjakinje (sorry, Kraljice popa, ali Sharon i dalje rula). No, ipak nam je draža ova, nego obrnuta varijanta.

Za svu ekipu iz Bieber generacije, da vas malo podsjetimo na ultimativni Madonna in girly action trenutak:

Za kraj, jedan throwback četvrtak s Madonninim naj-lezbo trenucima jer Madonna zbilja živi za ljubav, kao djevica, kroz malu molitvu, kroz muziku, kroz Hollywood, kroz erotiku, kroz vogue:

And we approved this message.

TAGOVIglazba madonna sise

Komentiraj