Glazba

Banner 300

Tko kaže da boks i ljubavne balade ne idu zajedno? Boksač snimio pjesmu s jednom od naših najboljih klapa!

Piše , Objavljeno

Izvor: Foto: Luka Brgić

Možda ne očekujete boksače da pokazuju svoju nježniju stranu kroz glazbu, ali Valerio se opire stereotipima i radi upravo ono što voli.

Valerio Ricchiuto je mladi istarski sportaš i glazbenik koji je u osnovnoj školi trenirao rukomet, u srednjoj se prebacio na tenis, a završio je s boksom koji mu je i danas velika strast. Osim boksa, u njegovom životu veliku ulogu igra i glazba. Pisalo se o njegovim sportskim i glazbenim pothvatima, a tada najavljivao kako neće odustati od glazbene karijere i kako mu je glazba prva ljubav, a sada je i dokazao kako hrabro nastavlja ploviti estradnim vodama.

Ovaj puta Valerio je snagu udružio s Klapom Motovun s kojom predstavlja pjesmu „Trebam oči tvoje“ koju je napisao Alen Orlić, a uglazbio Bruno Krajcar. Za aranžman je bio zadužen Olja Dešić, s riječ je o ljubavnoj pjesmi mediteranskog pop izričaja.

Poslušajte ovaj sjajan duet koji će, nema sumnje, osvojiti sve one koji vole ljubavne pjesme.

„Klapa Motovun je sjajna i sretan sam što smo ostvarili suradnju. Spot smo snimali u prekrasnom Motovunu, a atmosfera je bila sjajna što i ne čudi budući da sam upravo s tim dečkima stjecao svoja prva glazbena iskustva. Ovo je pjesma gdje ističem svoj široki pjevački raspon, a skupa s klapom na najbolji smo način glasom i emocijama prenijeli poruku pjesme“, otkriva nam Valerio koji polako radi i na svojem prvom albumu.

Inače, Valerio je jedini istarski pjevač koji će ove godine sudjelovati na Marco Polo festu na Korčuli, a pred njim je i nastup na Melodijama Istre i Kvarnera. Nedavno je s kolegom Gianlucom Draguzetom prepjevao i poznatu pjesmu „Istrijanka“ čime je dodatno osnažio svoju glazbenu poziciju na području Istre i primorja. Naime, riječ je o pjesmi s kojom ovaj glazbenik već mjesecima zauzima visoke pozicije na top ljestvicama brojnih radio postaja.

PR