Glazba

hips don't lie

Aside Banners

Udobno se smjesti i uživaj u nastupu Jennifer Lopez i Shakire koje su pokazale sve svoje talente na poluvremenu Super Bowla

Piše , Objavljeno

Iako američki nogomet postaje sve popularniji i kod nas, mi nismo jedni od onih koji ga prate. Jebiga, ne sjeda nam, ne razumijemo ga, a reklame nakon svakih 10 min koje traju jednako toliko nas baš i ne motiviraju da pokušamo.

Ali zato svake godine pogledamo poluvrijeme Super Bowla kada se u svega nekoliko minuta na stadionu  složi poprilično velika i zahtjevna pozornica na kojoj nastupa jedan ili više poznatih svjetskih pjevača ili grupa.

Od 60-tih godina pa do danas, čast da stane na pozornicu pred 100-milijunskim gledateljstvom, na najvažnijem američkom sportskom događaju, pripala je zvijezdama kao što su Ella Fitzgerald, Michael Jackson (čiji je performans proglašen najgledanijim TV događajem u povijesti američke televizije), Gloria Estefan, U2, Paul McCartney, Bruce Springsteen, Madonna, Beyonce i mnogi drugi.

Iako pozornicu najčešće dijeli nekoliko zvijezda, ako je izvođač toliko velik, dobije čast na solo nastup punih 15 minuta, a neki su se na Super Bowlu pojavili čak dva puta. I jedno i drugo je uspjelo Beyonce koja je 2013. godine imala svoj prvi solo nastup na Super Bowlu, a 2016. je nastupala uz Coldplay i Bruno Marsa.

Snimka zaslona (361)

Ove godine pozornica je po prvi puta pripala dvjema najvećim latino zvijezdama – Portorikanki Jennifer Lopez i Kolumbijki Shakiri koje su u 15 minuta pokazale sve svoje talente, kojih nije malo. Osim vokalnih sposobnosti i rasturanja na gitari, Shakira je još jednom dokazala kako je kraljica trbušnog plesa, a Jennifer kako se treniranje za ples na šipki u filmu Hustlers itekako isplatilo.

Nešto prije samog nastupa, Jennifer je na Instagramu objavila fotku sebe i Shakire i napisala “Pokažimo svijetu što dvije male latino djevojke mogu“.

I pokazale jesu.

Shakira otvorila poluvrijeme 54. Super Bowla u Miamiu

Nakon pozdrava “Hola Miami”, svoj energični nastup kolumbijska zvijezda je započela hitom “She Wolf” nakon čega je uslijedila rock pjesma “Empire” gdje je Shakira pokazala kako njeni talenti daleko nadilaze micanje kukovima ozbiljno rasturajući po gitari. Ipak, seksi Kolumbijka nas je počastila i svojim legendarnim trbušnim plesom na čemu joj od srca hvala.

Snimka zaslona (365)

U jednom trenutku na pozornici joj se pridružio Portorikanac, zvijezda latino trepa Bad Bunny, s kojim je otpjevala pjesmu “I Like It”, a svoj dio nastupa završila je hitom “Hips don’t lie” kada se leđima bacila na publiku. I taman kad je bila najenergičnija na pozornici i kada smo i sami nesvjesno počeli micati kukovima i zaboravili da glavna zvijezda tek dolazi, Shakira je povikala- Gracias!

A onda se pojavila Jenny

Na pozornici se, viseći sa šipke, ukazala Jenny From The Block započevši 6-minutni nastup sa svojim najprepoznatljivijim hitom – Jenny From the Block. Jennifer je nastup otvorila u pripijenom, crnom, kožnom kombinezonu koji je otkrivao najpoznatiju stražnjicu na svijetu, da bi nestala na doslovno 5 sekundi i pojavila se u novom srebrnom kombinezonu.

Snimka zaslona (355)

Kakve su to magije, ne znamo, ali nismo dugo o tome razmišljali jer je uslijedilo ono što smo svi čekali još od kad smo čuli da Jennifer nastupa na Super Bowlu – famozni ples oko šipke koji je usavršila u filmu Hustlers. Nećemo vam previše kvariti doživljaj jer tako nešto zaslužuje da se pogleda. Nekoliko puta.

U jednom trenutku, u sklopu pjesme Let’s Get Loud, na sceni se pojavio i dječji zbor koji je predvodila Jenniferina kćer Emma koja je sa svojih 11 godina dobila nevjerojatnu priliku zapjevati pred 100 milijuna gledatelja diljem svijeta.

Nastup su dvije najveće ženske latino zvijezde završile zajedno, a mi smo još nekoliko puta pogledali sve ispočetka. Dugo živio NFL!

TAGOVIjennifer lopez shakira super bowl