Glazba

samo pozitiva

Aside Banners

Vodimo te na 14. Pozitivan koncert – Editorsi se vraćaju u Hrvatsku, uz njih Hladno Pivo, Pipsi i brojni drugi

Piše , Objavljeno

Pozitivan koncert, hrvatski najveći i najdugovječniji domaći dvoranski glazbeni događaj, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 30. studenog i subotu 1. prosinca na sam Svjetski dan AIDS-a.

Rekordno 14. izdanje Pozitivca bit će njegovo najjače izdanje u povijesti, a predvode ga Editors, Nipplepeople, Hladno pivo i PipsChips&Videoclips.

Po prvi put će line up Pozitivnog koncerta predvoditi jedan inozeman bend, a riječ je o britanskoj grupi Editors, velikim miljenicima ovdašnje publike, headlineru major festivala poput Roskildea i Rock Werthera. Grupa koja je nekoliko puta bez problema rasprodavala Tvornicu kulture sada će stati na pozornicu Veliki dvorane Doma sportova.

Editorsi nastupaju u petak 30. studenog, a Nipplepeople, Jonathan i Bojana Vunturišević će dijeliti pozornicu s ovim vrhunskim bendom.

Hladno pivo i PipsChips&Videoclips, koji će svaki izvesti puni koncertni set, čine drugi par glavnih izvođača koji će nastupiti u subotu, 1. prosinca. Pivu će ovo biti posljednji veliki nastup u godini u kojoj slave 30. obljetnicu benda, dok će Pipsi prvi put zasvirati u svom gradu nakon trijumfalnog nastupa pred 10.000 ljudi na Zagreb Beer Festu. Uz njih će nastupati i M.O.R.T. te Ischariotzcky.

Zašto Pozitivac?

Pozitivan koncert jedan je od događaja kojim udruga HUHIV povodom Svjetskog dana AIDS-a utječe na jačanje svijesti o potrebi za brigom i zaštitom spolnog i reproduktivnog zdravlja mladih s naglaskom na HIV i AIDS, znanje, zaštitu i zdravlje. Uz dobru zabavu primarna funkcija koncerta je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te smanjenje rizičnih ponašanja. Pozitivan koncert se bori i zalaže za AIDS free generaciju!

Petak, 30. studenog – Editors, Nipplepeople, Jonathan, Bojana Vunturišević

Subota, 1. prosinca – Hladno pivo, PipsChips&Videoclips, M.O.R.T., Ischariotzcky

Karte možete pronaći u sustavu Eventim.

ILI IH OSVOJITI KOD NAS. Dijelimo dva festivalska upada za tebe i tvoju pratnju.

Sve što trebaš je skočiti do našeg Instagrama (@idesh_magazin), tamo sve piše.

TAGOVIdom sportova glazba koncert la agency laa pozitivac pozitivan koncert

Komentiraj