Glazba

glazba friško ispod peke

Banner 300

Vrh pjesme tjedna – već miriši na ljeto

Dobre glazbe svaki dan i svaki tjedan, a mi ističemo ono što smo najviše vrtili.

Piše , Objavljeno

Miriši i na beach partye i na opuštene ljetne večeri na balkonu i na gole žene i na festivale. Da nam je bar 500 dana ljeta.

M.I.A. – Poc That Still A Ryda

M.I.A. je rekla kako je ova stvar miks svih pjesama s nadolazećeg albuma – ali nam zvuči kao jedna stvar. Malo zbunjujuće. Ljeto će uskoro, gdje je taj LP?

Ryan Hemsworth – How It Felt

Kanada osvaja svijet. Hemsworth dugo nije ništa solo izbacio pa navijamo da ova stvar najavljuje lavinu novih stvari.

The Avalanches – Frankie Sinatra feat. Danny Brown & MF Doom

Zvuči kao vrtuljak u lunaparku. Na kojem blantove pale Danny Brown i MF Doom. Nismo dugo čuli Avalanches, drago nam je da su nazad.

Beck – Wow

Ako niste slušali Beckov Odelay, tom albumu je 20 godina uskoro i vrijeme je da ispravite nepravdu. Beck je lik otvorenog uma – kako drukčije objasniti Atlanta trap drumove na stvari?

BADBADNOTGOOD – Confessions Pt II

Rekli prije koju numeru za Hemswortha – Kanada osvaja svijet. Ako postoji jazz hop, onda BADBADNOTGOOD udaraju taj hop jazz. Šest minuta rasturanja.

De La Soul – Pain feat. Snoop Dogg

Legendarni hip hop trio De La Soul se obratio Kickstarteru da skupe keš za stvaranje novog albuma. Što su napravili? Stvorili ogromnu bazu svojih semplova i zvukova, gigabajte glazbe iz koje će sklapati novi album koji treba uskoro van. “and the Anonymous Nobody” izlazi krajem kolovoza. Čekamo. Ako sve stvari budu kao Pain sa Snupijem, čeka nas album godine.

Bryson Tiller – Exchange

T R A P S O U L album nam je bio toliko dobar da smo sami otipkali ime albuma s razmacima, a svatko tko je ikad to morao napraviti umjesto kopipejsta zna koliki je to smor. E pa Tiller je ubio cio album. Spot za novi singl je vani. Voliš rnb-ast new school hip hop? To ti je to.

Schoolboy Q – THat Part feat. Kanye West

Schoolboy Q mora kapitalizirati idućim albumom inače će mu kolega iz Blek Hipi kolektiva previše odmaknuti. A Schoolboy Q isto ma taj mainstream appeal kao i Kendrick, samo što mora zapeti. Malo hiperproduktivnosti ne bi štetilo. Kanyeov dio preskočite slobodno na stvari.

P.S. Nova stvar od Craig Davida o kojoj smo pisali prošli tjedan je dobila i spot i zakon je.

TAGOVIbeck craig david friško ispod peke glazba kanye west m.i.a.

Komentiraj