Glazba

dens

Aside Banners

Život pod maskom smo dobili, imat ćemo korona-party

Piše , Objavljeno

Posljednjih desetak mjeseci uvijek ista pjesma, ali sada smo odlučili pjevušiti novu. Tko kaže da ne može biti krasno?

Electro-pop duo iz Zagreba imena VJ SLAM friška je pojava na domaćoj glazbenoj sceni koja se pridružila obitelji yem. Čine ga Jana Slamnig na vokalu i Viktor Slamnig na QWERTY tipkovnici te bas gitari. Viktor i Jana Slamnig. To objašnjava ime benda.

Profesijom brat i sestra, glazbenu suradnju započinju izradom Janinog maturalnog rada – glazbenog spota. Ubrzo su shvatili da se predobro zabavljaju radeći vlastitu glazbu te su vizionarski krenuli u produkciju cijelog albuma. “Život pod maskom” najavni je singl ovog dua i optimistična najava 2021. godine.

“Pjesma je nastala spontano, zezajući se u Viktorovom improviziranom studiju, radeći za Janin maturalni rad. Pokušavao sam napraviti nekakvu muziku na kompjuteru godinu i pol dana prije toga i nikako nije išlo, no kada je Jana zapjevala na moju produkciju, odjednom mi se sve “otvorilo” – tako je nastala pjesma, i s tom optimističnom vizijom je u nastanku debitantski album”, poručuju VJ SLAM.

Upravo Jana i Viktor potpisuju glazbu i produkciju pjesme. Kukusov Goca R.I.P. im je pomogao u pisanju teksta, a nije nedostajalo ni njegovih plesnih pokreta na korona-partyju.

Prvi ovogodišnji yemov singl “Život pod maskom” dostupan je i na svim digitalnim servisima, a ispod možeš pogledati i ovaj zaigrani spot.

.

Bratsko-sestrinska konekcija nas podsjeća na možda i najveće hitmejkere današnjice Billie Eilish i njezinog brata Finneasa, želimo i VJ SLAM-u velike uspjehe.

TAGOVIglazba hrvatska glazba vj slam yem