Zabava

dođi da vidiš

Gledali smo novi domaći video projekt Drito s kauča – domaćije od kauča ne ide

Piše , Objavljeno

Domaće web nebo (webo?) je bogatije za još jedan projekt u formi kakvu najviše volimo – video kvalitetne šalice razgovora – a nosi ime Drito s kauča. Glavna lica su Indy i Wana, a oni će nas u budućnosti voditi kroz razgovore koji se tiču urbane kulture, glazbe, mode, gaming kulture i sneaker kulture.

And we’re here for it!

Kažu sami da je ovo emisija koja je kao podcast koja je kao emisija koja izgleda kao podcast. Nije nam ni važno, samo neka je dobrog sadržaja.

U prvoj epizodi je gostovao Zvone Pušić, vlasnik agencije YEM i renesansni čovjek hrvatske glazbene scene koji nam je podario puno sjećanja u obliku festivala diljem Hrvatske. Razvoj trap scene, priče iza kulisa, kako to da je geodet završio u event managementu smo saznali u prvoj (odnosno “nultoj”) epizodi.

.

Dovoljno škakljivih informacija iz prve ruke smo saznali da smo spremni pogledati sve još jednom, a replay value je nešto na što bi sve emisije trebale ciljati, a ne samo Eric Andre Show.

Voljeli bismo ovo vidjeti i u audio podcast formi kod svih svojih dilera podcasta da možemo ovo slušati i on the go.

Svatko tko gleda ovakve sadržaje zna što znači imati iritantnog voditelja s uzdama u rukama pa nam je drago da su Indy i Wana pripremljeni i prirodni. Čekamo buduće goste i nadamo se da će razgovori biti opušteni, zabavni i informativni kao i ovaj sa gospodinom Pušićem.

U idućoj epizodi Z++ i Massimo Savage. Čekamo.

TAGOVIdrito s kauča yem