Zabava

Aside Banners

Gledali smo Shoot ‘Em Up

Ovo je u kratkim crtama... retardiran film. Gotovo je nemoguće opisati što je navelo Davisa da ovo snimi, ali hvala Bogu da je to učinio jer ovo se mora pogledati.

Piše , Objavljeno

Hardkor krimosi pokušavaju ukokati majku i njenog tek rođenog sina, ali u igru upada Smith koji do kraja filma poroka točno 100 gore spomenutih kriminalaca. I to je to. Nema više.

Kada se pred vama nižu scene gotovo nadrealnog nasilja s naglašenim elementima humora, nemoguće je ne uživati. Owen ubija mrkvama, mecima koje ispaljuje iz dlana, zamkama i skalpelima, ubija u letu, u hotelu, u gradu, na parkiralištu, u javnoj kući i dječjem igralištu, ubija za vrijeme ručka, vožnje, leta avionom, pada padobranom i ono najjače za vrijeme seksa ni u jednom trenutku ne prekidajući snošaj, izaziva prometne nesreće koje mu pomažu prilikom ubijanja negativaca, a poslije svakog krvavog ubojstva izbacuje kratke pošalice poput Pavle Vujisića u najboljim epizodama “Otpisanih”. Priča manje nego Tihi i tuca k’o Prle. On je jednostavno naš heroj!

Film djeluje kao nešto što bi nakon višednevnog šmrkanja stvorili Walter Hill i John Woo vodeći se mišlju “jeb’o estetiku, samo rokaj!” . Ovo je akcijski splatter s prostitutkom/dojiljom. Ako tražite smisao, radnju ili uopće ovozemaljsko, ovo nije film za vas. No, ako ste spremni za sat i pol sumanute pizdarije za ljude koji nikada nisu odrasli… Naravno!

Idesh! preporuka:Pucnjava za vrijeme životinjske ševe? K’o ga ne bi vol’o!

Redatelj:Michael Davis
Uloge:Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Belucci…
Trajanje: 86 minuta

TAGOVIclive owen film michael davis monica belluci shoot em up

Komentiraj