Film i TV

Ništa joj ne ide od ruke

Aside Banners

Glumačka karijera Ronde Rousey završila prije nego što je i počela?

Piše , Objavljeno

Prije samo godinu dana je bilo i više nego izvjesno kako će Ronda Rousey napraviti veliki transfer iz ringa na velika platna, ali sada se to čini kao tek nedostižan san.

rhondaTko bi rekao da će se u samo godinu dana život Ronde Rousey okrenuti za gotovo 180 stupnjeva i da će od jedne od najvećih sportskih zvijezda današnjice postati svojevrsni smrdljivi martin grupe. Dobro, možda malo pretjerujemo, nije baš toliko u rupi, ali izgleda kako je predugo letjela previsoko, a sada se mora naučiti kako je opet biti prizemljen. Na to ju je prije svega natjerao neočekivani poraz (prije rečeno masakr) od Holly Holm u prosincu prošle godine, a izgleda kako je danak koji plaća daleko veći od povrijeđenog ega i rascopane usnice.

Ronda se u zadnje dvije godine polagano probijala kroz bespuća hollywoodskih sporednjaka, igrajući manje uloge u akcijskim filmovima poput Expendables 3 i Furious 7, a kako joj je slava u MMA ringu rasla, tako su se povećavali izgledi da zaigra i u svom prvom velikom akcijskom filmu, tojest da bude zvijezda, a ne neki sporedni lik koji služi kao vreća za rokanje. Kao najizgledniji kandidati su se spominjali reboot Road Housea, klasika iz 1989. godine s Patrickom Swayzeem u glavnoj ulozi, te akcijada Mile 22 koju bi trebao režirati Peter Berg. Ronda je u potonjem filmu trebala glumiti CIA agenticu koja pokušava pobjeći iz Jakarte, a u tome joj pomaže indonezijski policajac.

DSC_9578.jpg

Kraj ove lijepe priče je došao u vidu Adama Fogelsona, jednog od trenutno najjačih producentskih imena Hollywooda, koji je rekao vrlo jasno “NE” ambicijama mlade Rhonde. Kao razlog je naveo njezinu poprilično drvenu glumu u Furious 7, što nije daleko od istine, ali ipak vjerojatno nije jedina njegova zamjerka. Popularnost ove fajterice je vrlo naglo opala nakon poraza od Holly Holm, a kada Hollywood nanjuši da si u silaznoj putanji, teško da se možeš dugo praviti kako “ti nije ništa”. Upravo zato je glavna uloga u Mile 22 ponuđena prvo Willu Smithu, a potom Marku Wahlbergu, koji je na kraju i pristao uz uvjet da se scenarij preradi i da mu se lik složi kao nešto više od bezumnog stroja za borbu i pucnjavu. Rhonda će i dalje ostati u ovom projektu, ali u vrlo vrlo sporednoj ulozi i bez zvjezdanog tretmana kojem se nadala. Eto kako ti 10-ak minuta može promijeniti cijeli život!

TAGOVIakcija akcijski film borba film glumica hollywood MMA ronda rousey

Komentiraj