Zabava

Aside Banners

Glumci kojima hitno treba comeback

Slava dolazi s jednom jedinom cijenom. A ta je da si oko nje angažiran 24/7. Dva uzastopna promašaja ili duže izbivanje i čiča miča gotova je priča. Ovoj ekipi treba ekspresni comeback

Piše , Objavljeno

Harrison Ford

Harrison Ford

Harrison Ford

Koliko je prošlo od Air Force One ili What Lies Beneath? Preko desetljeća, definitivno. Ford je u zadnjih deset godina objesio kopačke o klin, a kada nije to nije učinio gorko je požalio, kako on tako i mi.
Zadnji Indiana Jones je bio avanturistički katastrofalan, a tu je i nešto što se zvalo Crossing Over i Extraordinary Measures koje be eventualno trebalo puštati između 5 i 7 ujutro. Ajmo Han Solo, možda imaš 68 kuki ali to ti nije izgovor da ti je karijera karbonizirana iz godine u godinu. Prošli su Ratovi Zvijezda.

Carrie Ann Moss

Carrie Ann Moss

Carrie Ann Moss

Komad iz matrixove trilogije poznatija pod imenom Trinity, opaka lutkica u tridesetima, nešto nam se opustila. Prije tri godine prošetala se ekranom u Disturbiji, ai to je više manje sve. Ako može Angelina glumiti pumicu oliti milficu za kojom slini i staro i mlado, ne vidimo zašto se Ann Mossova ima pravo povući iza kulisa.

Christian Slater

Christian Slater

Christian Slater

Nekada se momak družio s markantnom ekipom – Tony Scott, John Woo – glumio u još markantnijim filmovima – Heathers, Interview With The Vampire, a onda… onda ništa.
Frajer se sprijateljio s njemačkim gejmerskim fetišistom Uwe Bolom i snimio Alone In The Dark. Fast Forward pet godina i Slatera gledamo gdje? U TV serijama na NBC-ju ‘My Own Worst Enemy‘ i ‘The Forgotten’. Prva je propala, drugu nitko ne gleda. Slater je zaslužio bolje. Ili nije?

Wesley Snipes

Wesley Snipes

Wesley Snipes

Prošao je s katanom kroz devedesete i raspolovio par generacija vampira, no danas što? Lik izdaje fimove koji idu drito na DVD. Nakon Blade Trinityja prije šest Snipes gleda di bi i šta bi al mu dioptrija i nije najbolja. Povrh toga, smiješi mu se ćuza zbog izbjegavanja plaćanja poreza, tako da bi mogao ostati i sporadičnog pojavljivanja na platnu kakvo je odradio u ‘Brooklyn’s Finest’. Ajmo frajeru, imaš možda 48 al još si premlad da te deflorira ekipa pod zatvorskim tušem. Imao si ti i boljih uloga.

Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr.

Cuba Gooding Jr.

Još jedna supernova koja je rasturala pred dvije dekade a danas čuči po najnižim policama videoteka. Nakon Oskara za ulogu Roda Tidwella u Jerry Maguireu Cubi ide loše, gore, nikako. Pearl Harbor bio je najava kraja, a danas pinku zarađuje u katastrofalnim nastavcima komedija Eddiea Murphyja, čitaj ‘Daddy Day Camp’. Nije izgubio talenat, dokazao je to sjajnim cameom u Scottovom American Gangsteru, no ne možeš se nakon najveće filmske nagrade vaditi sporadičnim uspjesima. I naturšćici jednom u deset puta izgledaju ok.

Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme

Brusselska nakupina mišićnog tkiva nikako da se odlijepi od svoje Universal Solider franšize i pomisli kako je vrijeme da snimi neki novi film. Ono, novi – u doslovnom smislu riječi. Četvrti nastavak koji je išao drito na DVD ‘Universal Solider:Regeneration’ nije čak ni toliko loš koliko Van Dammeu ponestaje ideja. Odbio je ponudu za ‘The Expandables’ koja bi ga zericu vratila pod sjaj reflektora jer je navodno došla bez da mu je itko uručio scenarij. Otkad je to frajeru važan dijalog?

Val Kilmer

Val Kilmer

Val Kilmer

Koliko je duboko pao talentirani Iceman nećemo mjeriti, ali, ono… ne vidi se dno. Nagruvao se masnog tkiva, u Top Gunu ga više ne bi zaposlili ni kao čistačicu, a CV mu je završio sa stavkom ‘voicover na Knight Rider rebootu’ za NBC. Uloga u Macgruberu, treš parodiji na skečeve iz Saturday Night Livea nije mu nešto pomogla vratiti staru slavu, no Kilmer još uvijek nosi svoju glumačku auru čvrsto oko bulje. Samo da nešto s njom napokon napravi.

Michael Keaton

Michael Keaton

Michael Keaton

Keaton je nekoć surfao na vrhu hollywoodskih valova, bio je Batman, Beetlejuice, radio je s Tarantinom u Jackie Brown, a onda se, par godina kasnije, pretvorio u pudlicu Lindsey Lohan koja ga je uposlila za svoj filmić Herbie Fully Loaded.
šišmiš se malo pogubio. Ipak, radio je voiceover za ToyStory 3 gdje ‘glumi’ Barbikinog Kena, a pojavljuje se i u akcijskoj komediji Adama Mckaya ‘The Other Guys’ zajedno s Markom Wahlbergom i Samuelom L. Jacksonom. Go, Michael, go. Ako je 2008. pokorio Robert Downey Jr., 2009. Mickey Rourke, 2010. Betty White, nemaš izbora – 2011. je tvoja. Nakon toga je ionako kraj.

TAGOVICarrie Ann Moss Christian Slater Cuba Gooding Jr glumac glumica harrison ford jean claude van damme michael keaton val kilmer Wesley Snipes

Komentiraj