Film i TV

Glup i gluplji trilogija?

Aside Banners

‘Glup i gluplji 2’ ovih dana stiže u kina, a već se naveliko spominje snimanje trećeg dijela

Piše , Objavljeno

Nismo baš sigurni hoće li Glup i gluplji 2 ponoviti uspjeh svog prethodnika, ali njegovi su tvorci toliko sigurni u pozitivan rezultat da već najavljuju snimanje trećeg dijela!

glup i glupljiGlup i gluplji 2 samo što nije krenuo s prikazivanjem u kinima, a čeka se idući tjedan kako bi na pravi način bila obilježena 20. godišnjica originala (zar je već toliko prošlo?!), filma koji nije bio po svačijem ukusu, ali je svejedno zauvijek promijenio svijet komedije te od Jeffa Danielsa i Jima Carreya (potonjeg pogotovo) učinio svjetske megazvijezde. Ovaj je dvojac već pošteno ostario i pitanje je hoće li uspjeti isfurati Lloyda i Harrya kao u danima svoje mladosti, ali i ako ovaj drugi nastavak i ne bude “najbolja komedija ikada“, svejedno ćemo uživati!

U ponedjeljak je održana svečana premijera filma u kalifornijskom Westwoodu, a za tu su priliku Carrey i Daniels došli u svojim prepoznatljivim plavim i narančastim odijelima (iako, u skladu s trenutnim modnim trendovima), a umjesto kakve limuzine ili helikoptera prijevozno sredstvo njihova izbora je bio legendarni Mutts Cuts kombi u obliku velikog krznatog psa. Nakon malo klasičnog glupiranja i kreveljenja (pogodite tko je bio predvodnik showa), fanove diljem svijeta je iznenadila izjava koja možda najavljuje kako ovo nije kraj pustolovinama Lloyda i Harrya…

Glup i gluplji 2 – isječci:

Ovisno o tome kako stvari budu išle, moguće je da ćemo raditi još jedan nastavak. Jednostavno uživam u ovom filmu i radu s tim dečkima. Da, mogu se vidjeti kako radim ovo još jednom“, bacio je bombu jedna od redatelja i scenarista Peter Farrelly, a zvijezda filma Jeff Daniels je dodao: “Volim Farrellyeve i volim Jima. Postroji veliki značaj u tome da nasmijavaš ljude prije 20 godina i, nadam se, sada. A ako možete to učiniti još jednom, učiniti ćete to još jednom!” Nećemo se još zaletavati s nekim najavama jer prvo treba vidjeti postoji li uopće još uvijek interes za ovim blesavim likovima i njihovim dogodovštinama, ali ako sve bude štimalo, neka nam i trojke!

TAGOVIdumb and dumber glup i gluplji humor jeff daniels jim carrey komedija trilogija

Komentiraj