Zabava

Aside Banners

Godfather 2

Ne, nije recenzija drugog Kuma 35 godina kasnije... Radi se o novom nastavku igre čiji nas je prvi dio neko vrijeme jako zabavljao.

Piše , Objavljeno

Godfather 2

Godfather 2

Da, dragi kumoljupci, novi nastavak GTAične igre Godfather dolazi s nastavkom i moramo priznati da nas svi ti traileri izrazito napaljuju jer radi se o prilično brutalnom nasilju koje je omotano debelim slojem sasvim prihvatljive grafike i igrivošću koja je dokazana prvim dijelom.

Electronic Arts stoji iza ovog naslova, a ako niste jedan od onih “eshola” koji na velike proizvođače igara gledaju s mržnjom u očima, taj će vas podatak vjerojatno učiniti sretnima jer možete biti sigurni da je riječ o dobrom proizvodu koji neće pljugati na onim najvažnijim poljima.

Godfather II

Godfather 2

Godfather 2

Radnja vas ovaj puta nalazi na Kubi, baš u vrijeme velikog puča i odatle krećete u misiju preuzimanja velikih američkih gradova. Dakle, cilj je postati boss, capo, faca, macan ili igrač na velike uloge. Sve ono na što ste navikli u prvom dijelu, u ovom će biti još bolje i to ne govorimo bez razloga. Naime, imali smo prilike proučiti neke ekskluzivne klipiće i vjerujte nam na riječ kada vam kažemo da je zabava zagarantirana, a čak ni najveći manijaci među nama neće ostati razočarani razinom nasilja koju je ova igra dosegla. Brutalna smaknuća bit će vaša svakodnevica, a maštovitosti ne nedostaje jer nabijanje likova na bejzbol palice uz ogromne količine krvi, bit će nešto što će cenzore natjerati na mnoge besane noći.

Godfather II – Ključ uspjeha

Za kraj ćemo nadodati kako i ovog puta raspolažete genijalnim alatom za kreaciju likova i možete stvoriti zaista nevjerojatno odvratne spodobe. Za razliku od očajno lošeg “Saint’s Rowa 2” koji nas je razočarao iznad svakog očekivanja, drugi Kum ima ozbiljne šanse približiti se “kralju” i parirati mu na mnogim poljima. Datum izlaska je 24. veljače i možete okladiti da ćemo se sresti u redu ispred blagajne…

P.S. Možda ne baš u redu ispred blagajne, ali igrat ćemo Kuma…

TAGOVIelectronic arts godfather igre

Komentiraj