Zabava

Google sve zna

Aside Banners

Google kaže: novi Big Brother najmanje popularan od sviju

Jesu li na RTL Televiziji bili u pravu kada su odlučili reanimirati krepanu Big Brother franšizu? Hoće li regionalni karakter pridonijeti uspjehu šoua? Ekskluzivno za Idesh! Na ta pitanja odgovara Google

Piše , Objavljeno

Suzdržat ćemo se od komentiranja šoua u kojem dobivamo jedinstveni priliku da zavirimo u intimu dvadesetak anonimusa iz svih jugoslavenskih republika – minus jedna, ali Slovenci su uvijek bili separatisti. Dok oni šire bratstvo i jedinstvo tamo negdje na beogradskim brežuljcima, mi provjeravamo koliko je šou uopće popularan.

Kako bi istraživanje popularnosti Big Brothera bilo nepristrano i relevantno, a i kako za postizanje tih ciljeva mi ne bi trebali dizati guzicu s fotelje, učinili smo ono što uvijek činimo:obratili smo se Googleu!

Koristeći Google Insights for Search, tajni alat internet čarobnjaka, provjerili smo koliko je termin ‘Big Brother’ tražen na Googleu u razdoblju od 2004. godine do danas.

Kada se usporedi s dosadašnjim sezonama očito je da je Big Brother 2011 najmanje tražen od sviju dosadašnjih, pa na u uvodu postavljena pitanja imamo jedinstven odgovor:Ne!

TAGOVIbig brother google reality

Komentiraj