Film i TV

Kakva kombinacija

Aside Banners

Grand Theft Auto verzija uvodne špice Princa s Bel Aira postaje viralni hit!

GTA V je od svačije omiljene video igre postao omiljena zabava video montažera pa smo tako nedavno gledali GTA u stvarnom životu, a internetom kruže i uvodne špice Pune Kuće uprizorene u GTA svijetu.

Piše , Objavljeno

fresh-prince

Jedna od omiljenih serija koja nas je pratila tijekom odrastanja, zahvaljujući škrtim TV postajama. Hvala im od srca

Čudi nas kako nikad nije nastala nijedna igra temeljena na TV seriji Princ s Bel Aira. “Fresh Prince” je bio super popularan reper prije nego što ga je svijet upoznao pod imenom Will Smith, dobio je svoju TV seriju i nekako je bilo za očekivati da će dobiti i svoju video igru jer se početkom devedesetih apsolutno sve licenciralo za video igre (pa tako smo imali Kool-Aid Mana, Istinite Laži i Vragolastog Denisa). Igra bi mogla sadržavati potragu za zgodnim curama, plesne dvoboje Carltona i Willa, mini igru bacanja Jazza u dalj. Nažalost, ništa od toga. Tu nepravdu je barem djelomično odlučio ispraviti Youtube korisnik Merfish.

Ono što je nas posebno razveselilo je GTA verzija uvodne špice Princa s Bel Aira. Drago nam je što se autor odlučio na produženu verziju špice iz druge sezone kako bismo mogli malo duže uživati u ovom remek-djelu. Uvjerljivo su nam najdraže scene s “košarkaškom loptom” i zadnjom scenom u kojoj vidimo malo bazuka akcije umjesto poznatog zvonjenja na vratima i mahanja glavom.

U slučaju da ste zaboravili kako je izgledala uvodna špica, možete pogledati usporedbu stvarne špice i GTA špice OVDJE.

TAGOVIfresh prince Grand Theft Auto gta viralno will smith

Komentiraj