Film i TV

Iduće bi ljeto moglo biti epsko!

Aside Banners

‘Guardians of the Galaxy Vol.2’ dobio prvi pravi trailer i izgleda fenomenalno

Guardians of the Galaxy je prije dvije godine napravio malenu revoluciju u svijetu stripovskog filma, a čini se kako niti dvojka neće zaostajati.

Piše , Objavljeno

Čak i najveći hejteri Marvela moraju priznati kako je Guardians of the Galaxy bio dobar i zabavan film koji je napravio itekako potreban iskorak od već ustaljenih normi superjunačkog nebuloziranja. Nije to bio savršen film, dakako, ali kada se govori o velikim ljetnim blockbusterima, svakako je bio u samom vrhu! Naravno, takva imovina ne može ostati na samo jednom dijelu, pa je ista ekipa predvođena redateljem i scenaristom James Gunnom gotovo odmah krenula u realizaciju idućeg nastavka, a nakon nekoliko teasera i promo-videa, sada dobivamo i prvi pravi trailer za Guardians of the Galaxy Vol.2. Uživajmo!

Guardians of the Galaxy Vol.2 – trailer:

Priznajemo, ovo izgleda iznimno zabavno! Sve je šareno, atraktivno, brzo i razigrano, a naravno da veliki dio privlačnosti otpada na glumačku postavu. Tu je opet Chris Pratt kao Star-Lord, Zoe Saldana kao Gamora,  Dave Bautista kao Drax i Bradley Cooper kao glas Rocketa, a vjerovali ili ne i Vin Diesel reprizira svoju ulogu Groota, iako je ovaj put u baby formi. Sve se skupa čini kao nešto što je uistinu vrijedno gledanja, a hoće li se naša visoka očekivanja ispuniti vidjeti ćemo već 5. svibnja 2017. godine.

TAGOVIBradley Cooper chris pratt groot guardians of the galaxy vol.2 james gunn marvel strip superjunak vin diesel Zoe Saldana

Komentiraj