Film i TV

Kaiju vs Jaeger: Round 2

Aside Banners

Guillermo Del Toro već radi na scenariju za Pacific Rim 2

Piše , Objavljeno

Svijet se još nije stigao oporaviti od epske borbe kaiju čudovišta i naših jaegera, a Guillermo Del Toro već najavljuje novi nastavak!

pacific rim 2

Pacific Rim je dao sve od sebe, bio je jedan od najboljih i najzabavnijih ljetnih blockbustera u proteklih nekoliko godina, ponudio nam donekle originalnu priču i spektakularne borbe, ali protiv Marvelove tvornice novca i 28 drugih nastavaka jednostavno se nije moglo. Ukupna zarada od 400 milijuna dolara nije katastrofalna, ali i najoptimističniji analitičari će se složiti da film na financijskom planu nije uspio koliko se od njega očekivalo.

No, DVD i Blu-ray izdanje samo što nisu izašli, a ako njihova prodaja bude išla dobro, vrlo je vjerojatno da će se krenuti i u snimanje drugog nastavka. Guillermo Del Toro, režiser i ko-scenarist epske borbe ekstradimenzionalnih čudovišta kaijua i naših zemaljskih, divovskih robota jaegera, to je već uzeo kao gotovu stvar, te zajedno s kolegom Travisom Beachemom (ko-scenarist i idejni začetnik cijelog projekta) počeo raditi priču za Pacific Rim 2. “Pišemo nastavak“, izjavio je Del Toro u nedavnom intervjuu za IGN. “Travis Beachem i ja pišemo, što znači da je to aktivno. Odluka oko toga hoće li projekt dobiti zeleno svjetlo ili ne, ipak je iznad mog platežnog razreda.

pacific rim 2

Jasno je dakle da entuzijazma ne nedostaje, ali će u konačnici presuditi filmske kuće Warner i Legendary Pictures. Od kada su prije par godina procurile prve informacije o Pacific Rimu, Del Toro je naglašavao kako cijelu tu priču vidi kroz nekoliko nastavaka, točnije, kao trilogiju. Do sada je postavio prilično čvrste temelje što se tiče priče i spektakla, tako da bi bilo šteta propustiti priliku da u klinču vidimo još veće i jače beštije. Ako mogu Transformersi

TAGOVIguillermo del toro ljetni kino hit nastavak pacific rim pacific rim 2 sf spektakl

Komentiraj