Zabava

Aside Banners

Peti put na Harteri

U četiri godine po prostorima donedavno napuštene tvornice deralo je 20 tisuća ljudi, a pred nama je još jedan Hartera festival.

Piše , Objavljeno

Jubilarni peti Hartera festival održat će se ove godine na starom mjestu, 12. i 13. lipnja, a kao što već dobro znate, očekuje vas dobar provod i gomila elektroničkih zvučnih valova koji će zapljuskivati vaše perceptivne organe, ravno iz ruku, nogu, glasnica, pojačala i drugih sredstava za produkciju vrhunskog zvuka i nezaboravnog festivalskog ugođaja. Dakle, jasno je da je vrijeme da šefu, roditeljima, punici i drugima na vrijeme najavite da ste tih dana u šestom mjesecu opravdano odsutni i zaputite se na najbliže prodajno mjesto Eventima po svoju ulaznicu, jer sredinom lipnja svi smo u Rijeci na petom Hartera festivalu.

hartera

hartera

Röyksopp

Norveški dvojac Svein Berge i Torbjørn Brundtland stvorili su jednu od najuzbudljivijih pojava u recentnoj svjetskoj glazbenoj produkciji – Röyksopp. Ekipa na Harteri imat će prilike premijerno uživati u zvuku s novog albuma “Junior”.

Röyksopp – Happy Up Here

Klaxons

Klaxons

Klaxons

Kombinacijom energije punk riffova i nasljeđem britanske rave revolucije s početka 90ih te zvukom toliko originalnim da ga zaista mogu zvati svojim, Klaxons osvojili su svijet. Na Harteri očekujemo zvukove s novog albuma.

Klaxons – Golden Skans

Simian Mobile Disco

James Ford i Jas Shaw posjetiteljima Hartere pružit će jedinstvenu priliku da uživaju u jednom od najatraktivnijih DJ setova današnjice na premijernom hrvatskom nastupu.

SMD – Synthesise

Sasha

Čekali smo ga više od deset godina, i napokon, Alexander Coe a.k.a. Sasha stiže na Harteru.

Sasha – Coma

Adam Freeland

Ključna figura plesne scene već više od desetljeća, Adam Freeland svojom energičnom kombinacijom breakbeata, rocka i electra zapalit će publiku na Harteri.

Adam Freeland – We Want Your Soul

Alex Metric

Jedan od najtalentiranijih novih elektroničkih izvođača na planetu, stiže na Harteru spreman da vas potpuno raspameti!

Alex Metric – In Your Machine

Laibach

Laibach

Laibach

Kultni slovenski Laibach na Harteri će predstaviti dosad neodsvirani set, presjek najvećih hitova iz tri desetljeća duge karijere, ali u novim aranžmanima.

Tanz mit Laibach

LET 3

U sasvim novom ruhu sa svježim i obogaćenim scenskim performansom kojim trenutno razveseljavaju svoje poklonike u svim zemljama regije, ali i šire. Osim sviračkih vratolomija tu su i mađioničari, trikovi, roboti, čepovi, gosti i tko zna što još sve ne…

LET 3 – Riječke pičke

Ostali:

Na Harteri će ove godine nastupiti još i:Ramirez, Repetitor, Neočekivana Sila, Manofon, Elvis Jackson, Morso, Mandrili te DJ-evi Sly, XXL, Torres, a očekuju se i rezultati natječaja “Oderi na Harteri” koji mladim bendovima daje priliku da dijele stejč s gore spomenutim imenima.

Sve informacije na MySpace profilu Hartere >>

TAGOVIfestival Hartera Klaxons koncert Laibach let 3 Royksopp

Komentiraj