Zabava

Aside Banners

Hartera Festival – dijelimo ulaznice!

Rijeka će uskoro ponovno ugostiti zvijezde urbane klupske glazbe iz regije i svijeta. Mi na Harteru vodimo dvoje sretnika/ca.

Piše , Objavljeno

Hartera4 festival održava se 13. i 14. lipnja 2008. godine četvrti put, u istom prostoru, u isto vrijeme, sa već prepoznatljivom koncepcijom koja donosi najjače izvođače urbane klupske glazbe iz regije i svijeta, njih 40-ak na dvije Harterine pozornice.
Većina inozemnih izvođača nastupa na najvećim svjetskim festivalima, a njihovim se dolaskom u Rijeku Hartera definitivno pozicionira kao najprogresivniji nacionalni festival urbane klupske glazbe i najveće glazbeno događanje u Hrvatskoj izvan Zagreba.
Na Harteri će, među ostalima, nastupiti i:Roisin Murphy, Turbonegro, Josh Wink, Peaches, Client, Rex The Dog, Disciplin A Kitschme, SebastiAn, Elemental… Poptuni program i sve informacije pronađite na službenom sajtu Hartera Festivala.

U suradnji s Hartera Festivalom, dvoje posjetitelja Idesh! Magazina darujemo dnevnim ulaznicama za festival. Klikaj vamo, sudjeluj u nagradnjači i put pod noge na Harteru! >>

TAGOVIfestival glazba Hartera koncert roisin murphy Turbonegro

Komentiraj