Zabava

Aside Banners

Heckler

Ponovno vas pogađamo jednim solidnim dokumentarcem koji ne bi smjeli propustiti...

Piše , Objavljeno

Jamie Kennedy, onaj retard kojeg smo gledali u masi filmova koje nismo trebali pogledati, pojavljuje se u vjerojatno najboljem filmu svoje karijere, dokumentarcu koji secira prosječnog “hecklera” ili u prijevodu, lika koji vas neugodnim upadicama ometa u javnom nastupu.

heckler

heckler

Iako je na prvi pogled riječ o filmu koji je naoko zanimljiv samo uskom krugu ljudi, riječ je o sasvim pristojnom i prije svega iznimno zabavnom dokumentarcu koji možda ima nekih nedostataka, ali je u konačnici vjerojatno i jedini prikaz određene skupine ljudi. Isto tako, ono što je možda još važnije, proučava i psihologiju ljudi koji su ometeni, bavi se kritičarima, forumima i internetom pa ne određeni način proučava sve “ometače” u pop kulturi.

Heckler

Film će vam ponuditi osamdeset minuta duhovitog dokumentarca, a između ostalog valja ga pogledati i zbog toga jer je jedini film u kojem je Kennedy uistinu smiješan, jedini film koji prikazuje borbu poremećenog Uwe Bolla koji je organizirao boks meč u kojem se obračunava sa svojim kritičarima, posebno zbog legendarnog Billa Hicksa i njegove iskrene i prezabavne reakciju na heckling i na kraju zbog niza poznatih i manje poznatih glumaca, pjevača i komičara koji otvoreno govore o ovom problemu i o tome kako reagiraju na kritiku i nose se s njom.

Bill Hicks vs. Hecklers

Mnogi bi filmu mogli prigovoriti na jednostranom prikazu cjelokupne situacije, a mnogi od nas smatraju da su neki glumci, pjevači i filmovi na posljetku i zaslužili da ih se javno popljuje i kritizira, ali to je zaista nebitno kada je sve zaokruženo u tako zabavnu cjelinu.

Jamie Kennedy

Jamie Kennedy

S druge strane, budimo iskreni, koga uopće zanima strana šupčina koje se pojavljuju na određenim nastupima samo da bi isti ometali svojim katastrofalno glupim upadicama (u filmu možete pogledati i situaciju u kojoj Kennedy dozvoljava da ga jedan od hecklera nadjača u stand-up-u), koga zanima strana forumaša i kritičara? Na kraju krajeva, oni svoje mišljenje na dnevnoj bazi plasiraju u javnosti, a ovo je jedan od rijetkih momenata kada glumci, glazbenici i komičari imaju svojih pet minuta da kritiziraju kritičare.

Idesh! preporuka: Zabavan, kratak i efikasan dokumentarac. Danas svi imaju mišljenje, a ovo je još jedno mišljenje koje ne bi smjeli propustiti.

Redatelj: Michael Addis
Pojavljuju se: Jamie Kennedy, Bill Maher, Dave Attel, Lewis Black…
Trajanje: 80 min

TAGOVIdokumentarac film heckler Jamie Kennedy komedija komičar

Komentiraj