Zabava

Aside Banners

Hot Rod

Kada se u ujedine briljantan pisac skečeva za SNL, trenutno najsmješniji SNL-ovac te izvanserijski karakterni glumac to morate pogledati.

Piše , Objavljeno

Kada se u jednom filmu ujedine briljantan pisac skečeva za Saturday Night Live (Shaffer), trenutno najsmješniji SNL-ovac i komičar o kojem ćemo tek slušati (Samberg) te izvanserijski karakterni glumac (McShane) radi se o nečem što morate pogledati.

Rod Kimble je luzer iz predgrađa, zaokupljen snovima u uspješnoj kaskaderskoj karijeri iako nema gotovo nimalo talenta. Jednog dana odlučuje izvesti najveći potez u povijesti, a ideja je preskočiti 15 školskih autobusa ne bi li na taj način prikupio novac za operaciju srca svog očuha kojeg ne može podnijeti.

Ovakva premisa u sjećanje priziva cijeli niz glupih tinejdžerskih filmova osamdesetih, a vjerujte kako je ova ekipa potpuno svjesna svake reference i to debelo koriste kao temelj za seriju fantastičnih fora koje se samo nižu u ovom filmu o neustrašivosti, ljubavi, ustrajnosti, brčinama i stvarno lošem 80’s soundtracku.

“Hot Rod” spada među najbolje komedije ovogodišnje filmske ponude (a da u glavnoj ulozi nije Will Ferrell). Spomenut ćemo i kako je Samberg trenutno manga pa željno iščekujemo sve što odluči snimiti, pogotovo ako u obzir uzmemo činjenicu kako je trideset i treća (brojem 33.) sezona SNL-a krenula katastrofalno loše, a Samberg je jedini koji nas još uvijek uspijeva nasmijati.

Idesh! preporuka:Obavezno!

Redatelj:Akiva Schaffer
Uloge:Andy Samberg, Bill Hader, Ian McShane, Sissy Spacek…
Trajanje:88 min.

TAGOVIakiva schaffer andy samberg film ian mcshane komedija saturday night live

Komentiraj