Film i TV

Naš sin osvaja TV svijet!

Banner 300

Hrpa seksa i nasilja u prvom traileru za epsku povijesnu seriju ‘Marco Polo’

Piše , Objavljeno

Jedan od najvećih istraživača, pustolova, ljubavnika i trgovaca svih vremena napokon bi trebao dobiti seriju kakvu zaslužuje, a prve najave to i potvrđuju!

marcoŠto god “oni” govorili, Marco Polo će uvijek biti naš sin, rođen na Korčuli i poslan u bijeli svijet da dalekom Mongolijom i Kinom širi iskonske tekovine hrvatstva, zagorske štrukle i gotovo perfektno znanje nogometa! Lažu kada kažu da je rođen u Veneciji i da je ove naše krajeve viđao jedino s broda dok je planirao i spletkario kako trgovinom osvojiti svijet, a bojimo se da će Ameri u novoj (polu)biografskoj seriji nazvanoj jednostavno Marco Polo krenuti upravo tim smjerom. Pa neka im onda, mogu nam odmah uzeti i kravatu i Penkalu…

No, čiji god bio, Markan definitivno zaslužuje svoju seriju. Ekipa iz The Weinstein Companya i s Netflixa tvrdi da se radi o sasvim vjerodostojnoj biografiji, što se po toj logici može reći i za Game of Thrones ili House of Cards, ali to nam ionako nije pretjerano bitno sve dok štima karakterizacija likova te dok se na ekranu događa dovoljno zanimljivih stvari. Čak i ako nije sve “po knjigama“, sasvim je jasno da život velikog pustolova i trgovca Marca Pola nudi masu zanimljivih priča i događaja od kojih se može složiti itekako gledljiva kombinacija. Pogledajte prvi trailer pa nam recite da ne očekujete barem solidan rezultat!

Marco Polo – teaser trailer:

Serija će se fokusirati na ranije Marcove godine i vrijeme koje je proveo na dvoru Kublai Khana, a njen tvorac John Fusco obećava hrpu političkih spletki, seksa, borilačkih vještina i epskih bitaka. S obzirom da je za 10 epizoda dodijeljen budžet od čak 90 milijuna dolara, ne sumnjamo kako će produkcija biti vrhunska, ali od Netflixa ionako ne očekujemo ništa manje. Naslovnog će junaka glumiti talijanski glumac Lorenzo Richelmy, a njegovu seksi ljubavnicu igra kineska glumica Zhu Zhu. Nema šta, ovo zapisujemo na kalendar želja, a naše će istančano nepce svoju konačnu presudu donijeti već 12. prosinca kada će Netflix pustiti sve nastavke odjednom (model već iskušan na megahitu House of Cards).

TAGOVIbiografija John Fusco kina Lorenzo Richelmy marco polo Netflix povijesna serija serija zhu zhu

Komentiraj