Film i TV

Zar i ti, Coco?

Aside Banners

I Conan O’Brien obolio od zombi infekcije u novoj parodiji ‘The Walking Deada’

Piše , Objavljeno

Bome, u zadnjih se nekoliko tjedana čovjek ne može okrenuti, a da ne naleti na nešto vezano uz popularnu seriju The Walking Dead. Izgleda da je i Conana ponijelo to nemrtvo ludilo!

conan o'brien

U zadnjem smo članku vezanom uz zombi seriju The Walking Dead i njihovu nemilosrdnu i agresivnu reklamnu kampanju najavili kako se nadamo da se radi o posljednjem takvom pokušaju (iskreno, i nismo pretjerano impresionirani tim silnim trailerima i skrivenim kamerama), ali prevarili smo se. Tako se sada zloćudnom virusnom zombi infekcijom zarazio i popularni late-night talk show voditelj Conan O’Brien, ali njemu opraštamo, jer se ipak ne radi o dijelu nekakve AMC-eve reklamne mašinerije (barem se nadamo).

Uglavnom, Conan se za otvaranje posebne epizode svojeg istoimenog showa s glumcima i tvorcima serije The Walking Dead odlučio složiti jedan prigodan intro, koji nas je odmah zakačio prepoznatljivim Coco humorom i poantom koja pogađa ‘u sridu’. Uživajte!

Conan’s ‘The Walking Dead’ Cold Open – otvaranje emisije:

Svaka ti čast Conane, a kao i uvijek, svoju je ulogu briljantno odradio i vječno potlačeni, ali nezamjenjivi Andy Richter. Moramo priznati da bismo nakon 3 odgledane minute ovoga skeča rađe nastavili gledati ostatak priče, nego se vratili u pravi svijet zombija, plakanja, kukanja i zabadanja noževa u leđa, ali bolje da je ostalo samo na ovom kratkom i slatkom intru, jer smo se već previše puta uvjerili što se dogodi kada hollywoodska banda nanjuši pare…

TAGOVIconan obrien humor parodija skeč smiješno talk show The Walking Dead

Komentiraj