Zabava

Osnovnoškolska posla

Aside Banners

I Iggy Azalea na udaru hakera: Anonymousi joj prijete objavom privatnog pornića ako se ne ispriča!

Piše , Objavljeno

Izgleda kako je u zadnje vrijeme najbolji način napada na nekoga hakerskim upadima, a najnovija bi žrtva digitalne revolucije mogla biti reperica Iggy Azalea.

iggy

Australska reperica (ili što već bila) Iggy Azalea nije mogla zaželjeti bolji početak godine, ali kako je 2014. odmicala, tako se u njenom životu krenulo nakupljati sve više problema, među kojima su i sukobi s kolegama poput Snoopa i Nicki Minaj. Situacija je kulminirala ovih dana kada se cura našla na meti zloglasne hakerske skupine Anonymous koja je u posljednjih nekoliko mjeseci očigledno prebacila svoje prioritete s borbe za globalnu jednakost i bolje društvo na jadne djetinjaste prijetnje mladim slavnim pjevačicama.

Grupa je tako najavila neke prilično oštre akcije protiv Iggy ako se u roku od 48 sati ne ispriča američkoj reperici Azealiji Banks, lajavoj i vulgarnoj one-hit-wonder izvođačici koja se očigledno našla uvrijeđena zbog “kontroverznih” komentara koje je Australka (in)direktno uputila prema crnačkoj kulturi, Afroamerikancima koji su nedavno poginuli nakon sukoba s policijom te mirnim prosvjednicima, pritom se obilno koristeći obrnutim rasizmom. Ipak, Anonymous je to odlučio ignorirati i usredotočiti se na popularnu Iggy, a u rukavu navodno imaju adut koji bi mogao biti veći skandal od onog Billa Cosbyja. Iako nisu specificirali o čemu se radi, nagađa se kako bi u pitanju mogla biti privatna seks snimka o kojoj se već neko vrijeme priča. Nije baš da nas zanima prepirka dvije bogate pjevačice, ali ove prijetnje Anonymousa su tragikomične!

twitter1 twitter2 twitter3

Twitter račun grupe Anonymous je u međuvremenu ugašen, ali pošto je već prošlo 48 sati, a na internetu se nije pojavila niti Iggyjina isprika niti njezin pornić, izgleda kako od svega ovoga neće biti ništa. Eh, a nekada su maltene rušili vlade

TAGOVIAnonymous azealia banks hakeri hakerski napad Iggy Azalea prijetnje privatna porno snimka twitter

Komentiraj