Zabava

Aside Banners

I legendarni Lone Gunmeni se vraćaju u ‘Dosjee X’

Piše , Objavljeno

Prototip svih modernih teoretičara urote, momci iz grupe zvane The Lone Gunmen prkose smrti i vraćaju se kako bi još jednom pomogli Mulderu i Scully u pronalasku istine!

lone gunmenOno što je Dosjee X činilo posebnim su svakako njegovi kultni sporedni likovi, među kojima se ističe trio znan kao The Lone Gunmen. Smireni Byers (Bruce Harwood), uvijek sumnjičavi Frohike (Tom Braidwood) i spaljeni Langly (Dean Haglund) u samoj su se seriji pojavljivali od samog početka i vrlo brzo postali omiljeni među fanovima, a 2001. godine su čak dobili i vlastitu spin-off seriju. Na žalost, iako su kritike bile uglavnom pozitivne, njihove pustolovine nisu uspjele skupiti dovoljno gledatelja pa je serija ukinuta već nakon 13 nastavaka, a sudbina Usamljenih revolveraša je ostala nepoznanica (iako su mnogi pretpostavili kako su skončali svoje živote u potrazi za istinom).

Ipak, izgleda kako njihov tvorac Chris Carter vjeruje u uskrsnuća tako da će ih vratiti u nadolazećoj skraćenoj 10. sezoni Dosjea X, kako bi još jednom pomogli Mulderu (David Duchovny) i Scully (Gillian Anderson) da otkriju konačnu istinu i jednom za svagda za pravo pronađu i prokažu te prljave vanzemaljce! Trojka će biti samo još jedan u nizu velikih povrataka koji uključuje Waltera Skinnera (Mitch Pillegi) i The Smoking Mana (William B. Davis). Još da nekako vrate Alexa Kryceka… Tko zna, svašta se još može dogoditi do 24. siječnja, za kada je najavljeno prikazivanje prve epizode!

TAGOVIchris carter dosjei X mulder scully serija sf teorija urote the lone gunmen x-files

Komentiraj