Glazba

I metalci vole tresuće guzice

Aside Banners

I novi spot Mastodona ima hrpu tresućih guzica, a mi se nećemo buniti

Piše , Objavljeno

Ne znamo radi li se o parodiji usmjerenoj prema modernoj pop-opsesiji velikim guzicama ili dečki iz Mastodona stvarno vole tresuće stražnjice, ali nama se u svakom slučaju sviđa!

mastodonZahvaljujući pjevačicama poput Nicki Minaj, Miley Cyrus i Jennifer Lopez velike i tresuće stražnjice se ponovno vraćaju u modu, a Sir Mix-A-Lot napokon ima priliku ponovno se vratiti na scenu i ne biti jeziv sa svojom svevremenskom himnom o guzicama. Ova će pošast s vremenom postajati sve gora i gora, tako da je bolje uhvatiti taj vlak dok je rano i dok ljude još uvijek zanimaju takve stvari!

Upravo su to napravili momci iz američke progressive metal grupe Mastodon, koji su za spot pjesme The Motherload odabrali upravo temu velikih, tresućih i uglavnom afroameričkih stražnjica. Naravno, oni će vam reći da se radi o složenom, slojevitom i oštrom društvenom komentaru po uzoru na stare klasike Nine Inch Nailsa i Toola, ali sasvim je jasno kako je veliku ulogu u svemu tome imala ona dobro poznata činjenica da svaki muškarac voli vidjeti oskudno odjevenu djevojku kako pred njim trese svoje najzaobljenije dijelove tijela. Jedan ih je dio fanova zbog toga dočekao na nož, ali ajde… Mastodon je ipak previše kvalitetan bend da im se i možebitno podilaženje mainstream publici i pomalo jeftina promidžba mogu oprostiti. Uostalom, pogledajte spot pa procijenite sami!

Mastodon – The Motherload:

TAGOVIguzice mastodon metal tresuće guzice velike guzice video spot

Komentiraj