Film i TV

The Power Is One!

Aside Banners

I Power Rangersi dobivaju novu filmsku ekranizaciju

Piše , Objavljeno

Nakon Transformersa, G.I. Joea i Nindža Kornjača, došao je red i na Power Rangerse, pa nas uskoro očekuje njihov novi reboot!

power rangers

Došlo je vrijeme kada Hollywood jednostavno mora iskorištavati sve svoje resurse kako bi na tržište stalno izbacivao potencijalne megahitove, a to znači da se sve češće treba posegnuti u riznicu davnih klasika i izvući neku franšizu koja je popularna već godinama. Učinili su to s Transformersima, sada do čine s Nindža Kornjačama i Godzillom, a na red dolaze i Power Rangersi, omiljeni trashoidni serijal o šest klinaca u raznobojnim odijelima i futurističkim vozilima, koja se po potrebi mogu spojiti u ogromnog Megazorda.

Iako u franšizi postoji nekoliko verzija, najpopularniji su originalni Mighty Morphin’ Power Rangers, koji ove godine slave 21. rođendan. Same je likove i premisu smislio Haim Saban iz Saban Brandsa, a osim vrlo popularne serije, sredinom i krajem 90-ih snimljena su i tri neuspješna dugometražna igrana filma. Radilo se o teškom trashu koji u današnje vrijeme više ne prolazi ni u kategoriji “nostalgija“, pa je Saban odlučio sklopiti dogovor s velikim Lionsgateom, te svoju franšizu odvesti na iduću razinu.

megazord

O samom se filmu (tojest filmovima, jer računa se na stvaranje cijelog serijala) za sada ne zna apsolutno ništa, osim da će se snimati i to u skorijoj budućnosti. Iako će neki poželjeti da Power Rangersi izgledaju isto kao i prije 20-ak godina, to se gotovo sigurno neće dogoditi, pa se svi fanovi originala već sada moraju pripremiti na nekakvog visokobudžetnog CGI klona Transformersa u malo ozbiljnijim tonovima i s neprijateljima kojima se klinci ne smiju kada ih vide na ekranu. Al’ dobro, nećemo pustiti suzu ako se taj prastari koncept malo ‘nadogradi’ i dobije plastičnu operaciju za 21. stoljeće… Samo neka nam rozi i žuti Rangeri budu neke zgodne tete i mi smo zadovolj(e)ni!

TAGOVIdječja serija nostalgija power rangers reboot transformers

Komentiraj