Zabava

video preporuka

Aside Banners

IAmOther – drugačiji YouTube kanal

Piše , Objavljeno

Google i Youtube imaju viziju u kojoj običan čovjek više neće morati plaćati kablovsku (ili je krasti od susjeda). Daju dobre pare da imaš dobar kanal i snimaš dobre klipove – a jedan takav kanal je Pharrellov IAmOther.

IamOther cilja na sve koji su „drukčiji“. Pharrell Williams je izmislio novu valutu u IAmOther manifestu – individualizam (nažalost, još uvijek s individualizmom ne možemo kupiti N.E.R.D. albume). IamOther je dostupan u nekom obliku na svim (društvenim) platformama, ali najviše su iskorišteni naravno Youtube te Tumblr kao „sajt“ pokreta. Šjor Williams je našao odličan način da besplatnim servisima osigura još malo snopova keša u svojim džepovima. Nemamo ništa protiv jer dok on uzima taj papir, obični smrtnici dobivaju dobar sadržaj.

Gore je čitav niz kvalitetnih web serijala, a ovo su neke od njih na koje biste mogli provjeriti.

Nardwuar

Nardwuar je bijela, kanadska verzija odraslog Steve Urkela. U trenutku progovaranja je neviđeno iritantan, ali nakon što otkrijete kakve istraživačke sposobnosti i novinarsko znanje ima – postane vam draži.

Intervjuirao je sve – od Sonnyja Rollinsa preko Skrillexa i Seana Pricea do Questlovea. Razgovor s Questloveom svakako pogledajte – 40 minuta glazbene znanosti zabilježene kamerom. Gotovo svi odu s intervjua s hrpom poklona – ploča i figurica koje Nardwuar iskopa samo za njih. Pharrell je priznao da mu je intervju s Nardwuarom najimpresivniji ikad pa nije ni čudno što je i Nard skočio na IAmOther vagon.

Nardwuar omađijao Pharella u intervjuu

Stereotypes

Stereotypes je “anketarska” emisija u kojoj Ryan Hall, dobar i snalažljiv novinar, ispituje narod po New Yorku o glazbenim ukusima, religiji, glasovanju, seksu itd. Nema ništa zabavnije od vikanja nekoliko pedesetogodišnjih Crnih Pantera ispred dućana kako je “bijeli čovjek đavo”, a kad vikanje stane jedan od njih citira sam svoj rap stih.

Others

Others je emisija koja je nastala udruživanjem I Am Other s trendovskim sajtom Hypebeast. Hrpa čudnih likova koji život posvećuju odijevanju iako ima nekoliko dobrih epizoda. Može bolje.

Awkward Black Girl

Awkward Black Girl je dokaz da ne trebaš hrpu para da napraviš smiješnu seriju. Iako kvaliteta glume i dužina epizoda opako variraju, a isti glumci nekad tumače više različitih uloga – ABG morate gledati. Malo je sapuničasto jer se djevojka ne može odlučiti između Bijele Čokolade i Crne Mambe, ali zbog zajebanih likova i još boljih one linera ćete se navući.

Sezona prva, epizoda prva

Ima na kanalu i Pharellovih laprdanja o glazbi i hrani, Club Chrissie o DIY modi, Voice of Art o umjetnicima, Tripatorium koji je samo kolekcija dobro animiranih glazbenih spotova… Svega. Naći ćete nešto. Mi jesmo.

TAGOVIIamOther pharrell Pharrell Williams podcast youtube

Komentiraj