Zabava

nagradna veljača

Aside Banners

Idesh! te nagrađuje u ljubavnoj veljači – saznaj kako, gdje i kada

Piše , Objavljeno

Toliko smo sretni što je godina zvana siječanj gotova i što smo ušli u veljaču da tu sreću želimo podijeliti s vama, dragim čitateljima.

U mjesecu ljubavi, čak tri puta, nagrađujemo tebe i nekoga koga voliš! Ili makar sviđaš. Ili podnosiš. Nebitno je li to cura, dečko, prijatelj, mama ili dejt s Tindera s kojim se tek trebaš naći, we couldn’t care less. Jedino bitno je da se radi o osobi koju želiš kraj sebe na jednom od sljedećih događaja.

KONCERT KRANKŠVESTERA U TVORNICI 14.02. 

Ima li nešto romantičnije od toga da za Valentinovo odvedeš bivšu djevojku na koncert i šapćeš joj u uho stihove “Otkad si me ostavila, volim te još jače, drkam, drkam, plačem…” ? Teško.

Povodom 10 godina benda, Krankšvester za Valentinovo pjeva i svira u Tvornici kulture u Zagrebu! Koncert je rasprodan u roku odmah, ali mi imamo dve karte koje smo spremni podijeliti tebi i nekome po tvojoj želji.

Kako osvojiti ovu super nagradu?

Nagradni natječaj održat će se na Idesh! Instagramu od 07. 02. do 10.02. u 11.00 sati kada ćemo nasumičnim odabirom odlučiti o pobjedniku. Sve što trebaš je lajkati naš Instagram profil i u komentaru napisati koga vodiš sa sobom.

MALA ŠKOLA GINA 17.02.

gin

Centar za kulturu prehrane u Zagrebu održava brojne kulinarske tečajeve, radionice i edukacije, kao i pivske i vinske školice, a 17.02. organiziraju Malu školu gina na koju vode tebe i još jednu osobu s kojom najviše voliš ispijati gin!

Osim što ćete degustirati razne vrste gina, saznati sve o njegovoj povijesti, kao i o hrvatskiim craft ginovima, vi ćete savladati i tehniku pripremanja gin tonik koktela, a na kraju školice ćete dobiti zasluženu diplomu.

Kako osvojiti ovu super nagradu?

Nagradni natječaj počinje u ponedjeljak, 10. veljače u 12:00 sati i traje do petka, 14. veljače kada ćemo odabrati pobjednika. Natječaj će se održavati na Idesh Facebook stranici tako da nas pozorno pratite!

KARNEVAL U RIJECI 22.02. -23.02.


View this post on Instagram

A post shared by Rijeka Carnival (@rijecki_karneval) on


Karneval u Rijeci najpoznatiji je karneval u Hrvatskoj, i jedan od najvećih u svijetu. 23. veljače promet u centru Rijeke je zatvoren, a ulice su prepuštene na milost i nemilost stotinjak karnevalskih grupa. Ako još nisi doživio atmosferu riječkog karnevala, ovo je savršena prilika za to. Nagradu osvaja pobjednik natječaja i njegova osoba po izboru, a uključuje smještaj, večeru i…ma neka nešto ostane i iznenađenje! Sve što trebaš je osloboditi si vikend 22.02.-23.02. i odlučiti koga vodiš sa sobom!

Ludi vikend u Rijeci osigurava Molo Longo – integralni hotel i centralno mjesto za najam apartmana u Rijeci. Na nagradni natječaj ćeš se moći prijaviti na Idesh! Facebook stranici od 16.02. do 18.02. kada ćemo proglasiti dobitnika.

Sretno i neka igre počnu, a sreća ide na vašu ruku…ili profil!

via GIPHY

TAGOVIgin karneval krankšvester nagradna igra rijeka