Zabava

Aside Banners

Idesh! TV Vodič (1)

Idesh! vam donosi svježije od svježijeg, od devetog mjeseca počinju nove sezone gotovo svih omiljenih nam serija. Riječima šanera koji vam pokušava uvaliti ukradeni video-rekorder: "Vruća roba!�

Piše , Objavljeno

Voc hat end voc nat! Idesh! vam donosi svježije od svježijeg, od devetog mjeseca počinju nove sezone gotovo svih omiljenih nam serija. Riječima šanera koji vam pokušava uvaliti ukradeni video-rekorder:”Vruća roba!” Deveti – mi te volimo!

Curb Your Enthusiasm (Bez oduševljenja molim)

Dakle, prije dvije godine sve je završilo tragičnom smrću Larrya Davida izazvanom komplikacijama prilikom transplantacije bubrega. Svatko tko zna nešto o nečem osjetio je da se radi o kraju nečeg iznad svake konkurencije. Vrhunski humor, odlična glumačka postava, politički nekorektan humor lišen svake cenzure kao i velika većina HBO serijala.

Sve se to nastavlja dragi moji. 9. rujan datum je početka šeste sezone ove vrhunski zabavne serije. Već po imenu možemo zaključiti da bi se moglo raditi o još jednoj politički nekorektnoj avanturi Larrya Davida jer prva epizoda nosi naziv Meet The Blacks. Živi bili pa downloadali s neta prije nego dođe na male ekrane.

Glume:Larry David, Jeff Garlin, Cheryl Hines…
Kuća:HBO
Datum:9. rujan 2007.

Prison Break (Zakon braće)

Nastavlja se ova zatvorska sapunica koja je polučila golem interes kod svakog lika koji potajno želi da mu ispadne sapun i kod svake žene koja još uvijek ne zna da mladi Miller jednostavno obožava “ispuštati sapune” (ako znate što želim reći).
Mladi je Michael završio u Soni (neki žešće zajeban zatvor) zajedno sa svojim neprijateljima Mahoneom, Bellickom i T-Bagom. Sodomija može započeti.
Povratak ovog iznimno zabavnog graničnog slučaja trasha u trećoj, ali ne i posljednjoj sezoni. Možemo zaključiti da će ova vesela ekipa seljakati iz zatvora u zatvor, iz zemlje u zemlju, iz napetosti u predvidivu napetosti još neko duže vrijeme.

Glume:Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies, Peter Stormare…
Kuća:FOX
Datum:17. rujan 2007.

Family Guy

Ako ste ljubitelj apsurda u ekstremnom obliku, ustvari, najekstremnijem obliku ikad viđenom na malim ekranima, tada znate što predstavlja Family Guy. Jedan od rijetkih crtanih serijala koji svakom sezonom postaje sve bolji zahvaljujući bezobraznom nemaru za logiku, originalnost, dosljednost i zdrav razum koji im omogućuje da svoj humor guraju do krajnjih granica ostavljajući iza sebe najnovije sezone daleko popularnijih crtanih serija kao što su Simpsoni ili South Park.
Ako niste gledali, propuštate apsolutno ludilo uz koje se southparkovci doimaju kao Digimoni. Uzgred rečeno, kopija kopije American Dad! počinje 30. rujna.

Glasovi:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green…
Kuća:FOX
Datum:23. rujan 2007.

Heroes

Još uvijek stoji pitanje zašto hrvatski urednik nije otkupio ovu seriju koja funkcionira kao X-Men novog doba. Kada je nešto toliki hit u normalnom svijetu, ne preostaje vam ništa osim da se isprsite za pare, prestanete reprizirati očajne serije i narodu ponudite “vruću robu”.
Već i ptice na grani raspravljaju kad će druga sezona serije o super junacima koji ruše negativce, ali i rekorde gledanosti gdje god se pojave. Nova nas epizoda prebacuje u budućnost, četiri mjeseca nakon obračuna Petera i Sylara i jasno je kao dan da svaki fan očekuje nastavak i pojavljivanje novih heroja… A i Hayden je godinu dana starija. Svi pedofili trljaju ručice…

Glume:Masi Oka, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere…
Kuća:NBC
Datum:24. rujan 2007.

House M.D. (Dr. House)

Iako je na kraju treće sezone Gregory House raspustio cijelu all-star postavu, svi znamo da normalan heteroseksualac ne može otpustiti Jennifer Morrison jer posjeduje taj nerdovski seksepil kojem ne možemo odoljeti.
Ova iznimno uspješna serija koja svojoj postavi donosi honorare od 300.000 dolara po epizodi (što je BTW više nego što Lauriev otac, inače pravi liječnik, zaradi u godini) i skida Izgubljene i mnoge druge sa prvog mjesta gledanosti, nastavlja se epizodom Alone. Stoga, House ne zajebavaj se i vraćaj nam Jennifer

Glume:Hugh Laurie, Jennifer Morrison, Omar Epps…
Kuća:FOX
Datum:25. rujan 2007.

Ostatak vruće robe i nove, nove serije >>

TAGOVIdr house family guy fox hayden panettiere hbo heroes hugh laurie larry david nbc serija tv tv vodi� tv vodič wentworth miller zakon braće

Komentiraj