Zabava

Aside Banners

Idesh! TV Vodič (2)

Idesh! vam donosi svježije od svježijeg, od devetog mjeseca počinju nove sezone gotovo svih omiljenih nam serija. Riječima šanera koji vam pokušava uvaliti ukradeni video-rekorder: "Vruća roba!�

Piše , Objavljeno

Nip/Tuck (Reži Me)

Reži me

Reži me

Serija koja je u svijetu, kao i kod nas, pobudila velik interes masa, u svoju šestu sezonu ulazi krajem devetog mjeseca. Nove avanture Chrisa i Seana, nove ševe, nove krvave i slikovite operacije i vjerojatno novi bojkoti organizacija koji ovu seriju smatraju nepodobnom za bilo koji termin.
Ono što mi neosjetljivi na seks i nasilje mislimo jest:”Manje priča i žalopojki, više sisa, nasilja, golotinje, seksa i odličnih riba koje svako trčkaraju ekranom u cameo pojavljivanjima.” Mazel tov!

Glume:Julian McMahon, Dylan Walsh…
Kuća:FX
Datum:23. rujan 2007.

Saturday Night Live

Saturday night live

Saturday night live

Otkad sam se navukao, samo ovo čekam. Mogućnost da se SNL počne prikazivati na HRTu vjerojatna je kao i da će Papa napokon izaći iz ormara i priznati da svim srcem voli Hitlera i da mu nimalo nije žao što je dio života podario njegovoj mladeži, no to ne znači da ovo ne treba najavljivati na sva zvona.
Trideset i treća sezona započinje i od starta kreću udarnički. Naime, prva gošća bit će ni više ni manje nego Amy Winehouse glavom, polupraznom bocom Jegera, ožiljcima od uboda nožem i bradom. Voditelj je LeBron James iz Cleveland Cavaliersa. Očekujemo!

Postava:Kirsten Wiig, Amy Poehler, Fred Armisen, Will Forte, Kenan Thompson…
Kuća:NBC
Datum:29. rujan 2007.

CSI (preciznije rečeno SiEsAjevi)

CSI

CSI

Tko bi ih sve nabrojao. U isčekivanju početka CSI:Boisie, Idaho, CSI:Pleternica i CSI:Lički Osik, vrijeme možemo kratiti četvrtom, šestom i osmom sezonom ovih serija. Iskreno, previše ih je, Caruso više ni ne istražuje, a Grissom je toliko kul i sve zna da većinu poslova može obaviti sjedeći u trosjedu, gledajući reprize starih epizoda.
Dovoljno je da kriminalac nezgodno trepne i ekipa će pronaći trepavicu koja ga povezuje s mjestom zločina. No, narod to voli i ne treba odustajati od dobitne kombinacije. Čaše gore za još 100.000 epizoda.

Glume:David Caruso, William Petersen i Gary Sinise
Kuća:CBS
Datumi:24. rujan (Miami), 26. rujan (New York), 27. rujan (CSI vulgaris)

Lost (Izgubljeni)

Lost

Lost

Malo tog se ne zna o kultnoj seriji koja prati dogodovštine preživjelih s leta 815. S druge strane, malo toga se zna o tome što se tamo dovraga događa. Održavanje suspensa nikad nije bilo toliko iritantno, jer baš kada pomislite da su nešto objasnili, postavlja se drugo, još zajebanije pitanje.
Kraj treće sezone dao nam je odgovor na vječno pitanje jesu li mrtvi i je li otok neka vrsta Čistilišta, a konačno su otpisani i neki od stalnih likova. Ako niste pogledali treću sezonu, ne želim vam kvariti doživljaj, otkrit će te sami. Ostale očekuje odgovor na novonastala pitanja u drugoj polovici veljače, iako postoji mogućnost da se datum promijeni. Budite bez brige, autori govore kako nas čekaju još tri sezone po 15 epizoda… Za sada!

Glume:Matthew Fox, Terry O’ Quinn, Jorge Garcia, Mira Furlan…
Kuća:ABC
Datum:veljača 2008.

South Park

South park

South park

U petom mjesecu završila je prva polovica 11. sezone jedne od najisplativijih serija svih vremena. Zamislite da zarađujete milijune zajebavajući se crtićem koji izgleda kao ne posebno kvalitetna flash animacija.
Bilo je zanimljivo gledati interview s ekipom, od kojih su neki i izuzetno sposobni crtači, kako se žale govoreći da rasipaju svoj talent reckajući kolaž po cijele dane. Kao što možemo zadnjih dana i vidjeti, ekipa iz marketinga radi punom parom ne bi li stvorila što veći hype oko povratka ovih loše animiranih likova u naše domove.
O najnovijoj epizodi se još ništa ne zna, ali to ni ne iznenađuje budući da se veliki broj promjena dogodi u posljednjih par sati prije plasiranja konačnog proizvoda na male ekrane.

Glasovi:Matt Stone & Trey Parker
Kuća:Comedy Central
Datum:1. listopad 2007.

Scrubs (Stažist)

Scrubs

Scrubs

Iako nisam siguran jesu li likovi s HRT-a uopće dogurali i do pete sezone, Ameri će od listopada buljiti u prvu epizodu sedme sezone. šesta je pokazala jasne znakove zamora materijala i vidljivo je da ideja polagano ponestaje, no likovi su i dalje simpatični i sve to zajedno drži vodu.

Zadnja nam je epizoda već po šesti puta postavila pitanje trebaju li Elliot i JD biti zajedno, ali mi i dalje obožavamo ovu sapunjaru i nema sile koja bi nas u tome mogla zaustaviti. Zašto? Pa oni su uistinu dragi ljudi koje morate voljeti. Oni plešu, pjevaju, smiju se, plaču, ponašaju se luckasto… Ok… Sada ću prestati jer ovo nabrajanje zvuči gay, ali… Mi ih volimo!

Glume:Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke…
Kuća:NBC
Datum:25. listopad 2007.

Prethodni tekst – Idesh! Tv vodič (1)

TAGOVIabc cbs comedy central csi fox fx lost nbc reži me saturday night live scrubs serija south park tv tv vodi� tv vodič

Komentiraj