Film i TV

I True Blood se bliži kraju

Aside Banners

Iduća sezona serije True Blood biti će i posljednja

Piše , Objavljeno

Nakon sedam sezona i svakojakih fantastičnih pustolovina, ekipa True Blooda objesiti će kopačke o klin već idućeg ljeta.

true blood

Istina, na našim ste stranicama vrlo rijetko mogli vidjeti neku vijest vezanu uz True Blood, a o razlozima za to ćemo možda nekom drugom prilikom. No, kakvo god mišljenje imali o vampirima, vilama i drugim mitskim bićima, suosjećamo sa svim Trubiesima, jer znamo kako je to kada vam ukinu omiljenu seriju. Dovraga, pa u zadnje ih vrijeme uklanjaju jednu za drugom!

HBO, TV kuća odgovorna za najkvalitetnije serije u posljednjih 20-ak godina, objavila je da će iduća, sedma sezona, biti i posljednja. Priča će tako završiti na ljeto 2014., sa posljednjih deset epizoda. Sookie, Eric, Bill i ostatak statistički nemoguće seksi ekipe iz gradića Bon Temps, tada će posljednji put izvući svoje očnjake i međusobno se pogledati, blijedi i puni seksualne tenzije, prije nego što odu u zasluženu TV mirovinu, te ih zamijeni neka druga vampirska serija.

Ne plači Skarsgårde, jer sudeći po vlažnosti gaćica naših djevojaka/žena kada te vide, karijera ti je zagarantirana!

Ne plači Skarsgårde, jer sudeći po vlažnosti gaćica naših djevojaka/žena kada te vide, karijera ti je zagarantirana!

Povodom odluke o ukidanju serije, voditelj programa HBO-a Michael Lombardo, izdao je prilično sladunjavu izjavu za javnost: “True Blood nije bio ništa manje od definirajuće emisije za HBO. Alan Ball uzeo je knjige Charlaine Harris, okupio izvanrednu glumačku postavu na čelu s prekrasnom Annom Paquin u ulozi Sookie Stackhouse, i složio show koji je milijune svojih vjernih fanova odveo na nevjerojatno putovanje. Alan je predao palicu Brianu Buckneru, koji je vodio naše fantastične pisce i ekipu u stvaranju spektakularne šeste sezone, a voditi će nas i kroz sedmu i posljednju sezonu ove prekrasne serije. Zajedno s legijama svojih fanova, biti će teško reći zbogom stanovnicima Bon Tempsa, ali veselim se onome što se čini kao fantastično zadnje putovanje ove nevjerojatne serije.

Ufff, ovoliko (pretjeranih) epiteta nismo vidjeli još od britanskog kraljevskog vjenčanja…

TAGOVIfantasy hbo serije sf True Blood

Komentiraj