Zabava

Aside Banners

Filmastične igre

Otkad je žeđi za novcem, igre i igrani filmovi išli su ruku pod ruku. Donosimo vam neke od naslova koje možete očekivati u kinima ili na malim ekranima.

Piše , Objavljeno

Hitman

Dugo se nagađalo tko će utjeloviti Agenta 47 iz poznate Eidosove igre Hitman:Codename 47. Svojevremeno se naklapalo da bi plaćenika mogao zaigrati Vin Diesel ili Jason Statham, ali je na kraju izbor pao na Timothyja Olyphanta (Deadwood, negativac u novom Die Hardu).

Redatelj je francuz Xavier Gens koji je prije ovog radio jedino na hororcu Froniter i kao pomoćni redatelj nekih filmića. Ono što je sigurno, film je u post produkciji i distribuira ga 20th Century Fox. Kao što trailer kaže, datum je isprva bio dvanaesti, ali kako to inače biva… Pomakao se!

Očekuje se:21.studeni 2007
Redatelj:Xavier Gens
Uloge:Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko

Postal

Postal je igra koju smo svi potajno voljeli jer radilo se o low-budget pizdariji izdavača Running With Scissors gdje ste u ulozi munjoza uokolo glavinjali i sakatili nevine građane. Igra je bila trash, a bilo bi glupo očekivati da će film biti bilo što drugo. Posebice ako u obzir uzmemo činjenicu da je režija u rukama kultnog Uwe Bolla koji se nešto posebno napalio na uprizorenja igara. Uglavnom, Ward, Foley, talibani, krv, mačka kao prigušivač i akcija u, vrlo vjerojatno, jako glupom ali jako zabavnom trash spektaklu.

Očekuje se:15. listopad 2007
Redatelj:Uwe Boll
Uloge:Zack Ward, Dave Foley, Chris Copolla…

Resident Evil III – Extinction

Znate što možete očekivati ako ste pogledali prva dva dijela. Milla Jovovich glavinja Raccoon Cityem i roka nemani futurističkim oružjem. Nadajmo se da će pokositi i grozno neduhovitog Mike Eppsa.

Režiju je preuzeo Mulcahy koji ima uistinu bogat opus, iako se ništa ne ističe kao “prava roba” koji bi nam dala do znanja da će se raditi o dobrom filmu. Možemo se samo nadati da će The Chrystal Method odraditi dobar posao što se tiče soundtracka jer scenarija se dohvatio “pogrešni” Paul Anderson (redatelj Mortal Kombata).

Očekuje se:18. listopad 2007.
Redatelj:Russell Mulcahy
Uloge:Milla Jovovich, Oded Fehr, Mike Epps, Ashanti…

Max Payne – Payne & Redemption

Fox je 2003. odlučio realizirati dugo očekivani uradak o posrnulom detektivu, priča se odužila pune četiri godine, a mladi entuzijast Fergle Gibson odlučio se stvar uzeti u svoje ruke i snimiti film o Max Payneu.
Idesh! podržava mlade sineaste u njihovim nastojanjima da svijet filma obogate zanimljivim naslovima.

Isprva, ideja je bila snimiti kratki petnaestominutni film, ali kako je vrijeme odmicalo film se razvukao u projekt od preko sat i pol. Remedy Entertainment nije dao dozvolu za snimanje filma o njihovom liku, ali dopuštaju da se takav film snimi. Upravo zato film neće ići u kino distribuciju već će biti dostupan… Baš kao i svaki drugi blockbuster… Via Internet!

Očekuje se:do kraja 2007. Ili ne…
Redatelj:Fergle Gibson
Uloge:Nigel Billing, Kylie Cushman, John Ramirez…

Far Cry

Ponovno jedan i neponovljivi… Uwe Boll! Nakon Alone In The Dark, Dungeon Siege, Bloodrayne ili Postal, baca se i na ovaj izvanredni naslov koji će garantirano završiti u sferi trash kinematografije.

Malo genetske mutacije, malo uvrnute glumačke postave, rad poremećenog redatelja i brdo akcije. U samo nekoliko riječi sažeo sam ono što možete očekivati od ovog naslova, a vi pogledajte ekskluzivne snimke sa seta.

Očekuje se:2008.
Redatelj:Uwe Boll
Uloge:Til Schweiger, Udo Kier, Emmanuelle Vaugier…

TAGOVIfar cry film hitman igre max payne milla jovovich postal resident evil uwe boll

Komentiraj