Igre

sanjali o ovom

Aside Banners

Adidas se udružio s EA Sportsom da tvoje vještine s pravih terena spoje sa FIFA-om!

Piše , Objavljeno

Udružili se adidas, EA Sports i Google kako bi se spojili FIFA i stvaran život. Ovo je jedna divna vijest, nadamo se da će biti vrhunski implementirano da možemo stvarno uživati u ovom.

Adidas je najavio partnerstvo s EA Sportsom i Jacquardom od Googlea (nosive tehnologije) kako bi omogućili gejmerima i nogometašima da spoje FIFA franšizu i stvaran život – po prvi put ikad!

Moći ćete utjecati na izvedbu u digitalnom svijetu dobrom izvedbom u našem stvarnom svijetu.

Zahvaljujući pametnim ulošcima za obuću, moći ćete napucati Ultimate Team Overall ako dobro igraš u stvarnom životu. Naravno – ulošci funkcioniraju samo ako ih opremiš Jacquard pločicom. Što ima smisla, uložili su puno u razvoj ovakve tehnologije i zaslužuju da im se vrati.

Adidasova tehnologija prepoznaje kretnje i pokrete na terenu, a mjeri i udarce, snagu šuta, pretrčanu udaljenost i brzinu. Sada nećeš imati izgovor da ostaneš pri svom stilu igre “konjski zalet, pileći udarac”, a ovo bi moglo i pomoći da nogometaši budu motiviraniji za poboljšanje svih aspekata igre.

Znači li ovo da ćemo vidjeti hrpu likova kako nabijaju kilometre i treniraju na terenu samo kako bi si pojačali Ultimate Team? U diskusiji o igrama koje miču ljude s kauča, pored ove kolaboracije adidasa i Ea Sportsa Pokemon Go! izgleda kao šetnjica za umirovljenike.

Pogledaj video da skužiš kako funkcionira.

TAGOVIadidas ea sports FIFA nosive tehnologije