Igre

love

Aside Banners

Ako guglate Wimbledon, Google vam je u rezultate sakrio iznenađenje – igru!

Piše , Objavljeno

Skrivena igra od Googlea – pa nema nam ništa draže za započeti ponedjeljak. Google je poznat po easter eggovima koja s vremena na vrijeme skriva posvuda po svojim vlasništvima, a upravo smo otkrili još jedan (tj. otkriven nam je, ali internet kultura nalaže da moramo preuzeti zasluge za svako kul otkriće na netu).

Ako guglate Wimbledon rezultate, pronaći ćete igru vrlo lako. Počast jednom od najvećih teniskih turnira je skrivena na samom kraju rezultata – samo morate odskrolati do samog kraja gdje ćete pronaći malenu pikseliziranu tenisku lopticu. Klikni i peglaj.

wimbledon loptica

Igra je jednostavna, baš kao Pong, samo vertikalno postavljen. I čini nam se da ne možete pobijediti računalo, ali možete vlastiti high score koji je jednostavno vaš broj uzvraćenih udaraca. Što bolje igrate, igra postaje brža i samim time teža. Kontrole su jednostavne, strelice na tipkovnici za lijevo i desno tako da ćete biti poprilično tihi u uredu dok peglate Wimbledon kao Federer. Zašto kao Federer? Jer bez obzira koliko dobri bili, na kraju ćete izgubiti.

wimbledon 2

TAGOVI8bit google igra wimbledon