Igre

Aside Banners

Ako si kao klinac volio Street Fighter i Mega Man igre, ova Capcom retro konzola je za tebe

Piše , Objavljeno

Znamo za različite mini-konzole koje smo dobili od Nintenda, Sege, pa čak i Sonyja, ali ova Capcomova nam je potpuno okupirala misli i mislimo da znamo što želimo za Božić. Maleno arkadno ostvarenje snova u sebi nosi dvije nam omiljene franšize video-igara – a to su Street Fighter i Mega Man.

capcom retro konzola 1 izvor-capcom

Ispred sebe imaš ekran od osam inča, a tu je i kontroler s klasičnim joystickom i šest gumba. Sve je zaliveno zaštitnim bojama Capcoma – plavom i žutom. Također imaš i HDMI output ako želiš šiknut sliku na veliki ekran, monitor ili čak projektor. Ovo je ostvarenje svih naših dječjih snova o kakvima smo maštali kada smo sav džeparac trošili na žetone na seoskom kirvaju kod kuma. Jasno da smo i Street Fightera i Mega Mana mogli igrati na konzolama, kasnije i emulatorima, ali ovo je posebno.

Daj gle popis igara – i ne, nisu sve na istu foru.

Street Fighter II, Street Fighter II Champion Edition, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II Turbo, Super Puzzle Fighter II Turbo, Mega Man: The Power Battle, Mega Man 2 The Power Fighters, Mega Man X, Mega Man Soccer i Mega Man & Bass.

capcom retro konzola 4 izvor-capcom

Mame, tate, cure, braćo, prijatelji, ako ovo čitate – nemojte previše sumnjati, OVO ŽELIMO ZA BOŽIĆ!

Capcom Retro Station izlazi 1. prosinca, a cijena će mu biti nemalih 200 američkih dolara. No gle to s ove strane – možeš li uistinu staviti cijenu na ostvarenje dječjih snova?

Izvor svih fotografija: Capcom

TAGOVICapcom igre mega man poklon Street fighter