Igre

uzvraćaju udarac

Aside Banners

Ako voliš Jaya i Silent Boba, ubaci im koji dolar za novu igru s puno trave i psovki

Piše , Objavljeno

Crowdfunding je zakon, nema ništa ljepše nego biti dio projekta u koji vjeruješ pa makar i samo s nekoliko dolara koje jedva odvojiš od svojih usta. Zajedno s bongom.

medium

Internet je divna stvar i može pomoći u ostvarivanju snova, ne samo u pronalasku pornografije.

f6cb5e3338174c571c1bfb4e5c8cfe9f

Kevin Smith,svijetu poznat kao Silent Bobova faca, je redatelj koji je odlučio uploviti u crowdfunding vode kako bi skupio sredstva za video igru Jay and Silent Bob: Chronic Blunt Punch.

Jay and Silent Bob više ne uzvraćaju udarce nego ih zadaju prvi!

Side-scrolling tabačina u tzv. 2.5D-u bi vas mogla zainteresirati zbog naslova, zbog enerdžimetra koji je oblikovan kao bong, a igra ima i poseban sustav borbe. U Convo Combo modu naši junaci vrijeđaju svoje protivnike kako bi im smanjili samopouzdanje i lakše ih dobili.

Screenshot_8

Kroz nešto više od mjesec dana, cilj je skupiti 400 tisuća dolara na platformi za crowdfunding video igara FIG.com. Cilj će, čini se, biti ostvaren jer već je 90 tisuća dolara u igri. Nagrade za donatore su krasne – od akcijskih figura s Wolverine-stajl kandžama od kanabisa pa sve do pojavljivanja u Kevin Smithovom idućem filmu.

Crowdfunding je odlična taktika za skupljanje sredstava jer sumnjamo kako bi komercijalni developeri videoigara uložili svoj keš u dva lika koja duvaju po čitave dane. Ubaci im koji dolar, jedino tako ćeš dobiti necenzuriranu igru o dvije vulgarne propalice čija je životna misija dočepati se trave i seksa.

Doniraj OVDJE.

TAGOVIcenzura clerks crowdfunding Gaming jay and silent bob Kevin Smith marihuana

Komentiraj