Igre

divno!

Aside Banners

Autori Final Fantasyja predstavili Avengers igru, publika podivljala

Piše , Objavljeno

Square Enix je jedan od najrenomiranijih game development studija na svijetu, poznati po Chrono Triggeru i Final Fantasyju, a sada su se dohvatili i Avengersa. Nekada bismo mislili da je nemoguće napraviti high concept igru od stripovskih predložaka, ali Marvel Cinematic Universe nam je pokazao da stripovske adaptacije ne moraju biti samo jeftina zabava. Znamo da će se ova igra dogoditi već nekoliko godina, ali sada smo napokon dobili prvi dojam – i dobar je.

Ono što moramo napomenuti – Avengersi izgledaju drukčije od onih koje smo navikli gledati na velikim ekranima. Tony Stark ne izgleda kao Downey Jr., a Thor ne izgleda kao Chris Hemsworth. To nije loša stvar.

Pogledajte trailer:

.

Trailer je prikazan na E3 sajmu, a publika je bila oduševljena. Ovo je bila savršeno tempirana akcija, ljudi su još potreseni Endgameom i glad za Avengersima je veća no ikad.

Moći ćemo igrati kao Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow i Thor. Ono što nas zanima je – a gdje je Hawkeye, šta se grbavite? Igra će biti dostupna za PS4, Xbox One, PC, ali i Googleov gaming projekt Google Stadia, a premijeru će doživjeti 15. svibnja 2020. godine. Braćo, ovo će biti hardcore. Za hardcore fanove.

TAGOVIavengers final fantasy Gaming igre square enix