Igre

Svi su ludi za njima

Aside Banners

Budi najbolje opremljen Pokemon trener uz ovih 10 stvari!

Piše , Objavljeno

Nevjerojatno je koliko ljudi vole Pokemone zadnjih “pešest” dana. Pokemon Go! je zaludio svijet.

Nastao iz Googleove radionice kao posljedica Ingressa, Pokemon Go! igraju skoro svi. A oni koji ne igraju ili su vječni hipsteri koji negiraju sve popularno bez obzira koliko dobro bilo ili ne znaju instalirati igru ili će uskoro početi s lovom na Džiglipafa. Tko bi rekao da će gaming app natjerati ljude da se kreću?

Ovog vikenda je čitav Internet poludio za igrom, dovoljno je pogledati naslovnice domaćih i stranih portala. Ono što se također spomenulo je nepažnja u stvarnom svijetu zahvaljujući gledanju u svog Pokemon avatara pa je bilo i ozljeda, ali na Twitteru smo uglavnom pročitali o dramama u obliku oteklih nogu i kože izgorjele zbog izloženosti suncu.

Iako igra još nije službeno dostupna kod nas, ali sudeći prema komentarima i internetima i mapi gdje Pokestopovi mijenjaju boje – u Hrvatskoj ima dovoljno Pokemon trenera koji žele biti najbolji.

sss

Kako biste što bolje preživjeli lov na Pokemone, donosimo vam pregled opreme koja će ga učiniti lakšim i zabavnijim.

Udoban par tenisica

adidas-ultra-boost-silver-00

Realno, nećemo ti reći da moraš potrošiti 250 eura na par tenisica – ali uz Pokemone ćeš se bome nahodati. Ako želiš rijetke Pokemone, možda budeš morao na vrh Himalaje ili na Sjeverni pol za Articuna.

Idealne tenisice su lagane, s dobrom podrškom za stopalo, a opet dovoljno meke da vas ne ubiju na duge staze. Od svih predlažemo ponajviše Adidas Boost modele koji u sebi imaju novu boost tehnologiju koja ih čini najudobnijim na tržištu. Za njih jamčimo. Stavljamo ruku u vatru koju je zapalio Charizard.

Krema za sunčanje

sun-cream-1337629_1280

Gle, ne volimo ni mi kremu za sunčanje. Masna je i naporna je (kao i mi). Ali lov na Pokemone iziskuje previše izlaganja sunčevom zračenju, čak ti ni kapa Asha Ketchuma neće previše pomoći. Ako već imaš kremu za sunčanje s faktorom manjim od 20, bolje se namaži vodom. Krema za sunčanje – što veći faktor, to bolje.

Voda

voda 2

Ili bilo kakva druga tekućina. Temperature su grozne, ne želiš dehidrirati u nekoj džungli gdje te nitko ne može pronaći ni dozvati jer ti se ispraznila baterija.

Eksterna baterija

Screenshot_4

Ako si na faksu ili u uredu ili doma – mobitel drži na punjaču jer kad izađeš van, želiš biti na 100% baterije. S Pokemonima baterija curi, što je očekivano jer app koristi i displej i internet i GPS i kameru. Vjerujemo da će poboljšati potrošnju baterije, ali dok se to ne dogodi – baterija na 100% i po mogućnosti eksternu bateriju za smartphone kako bi mogao lutati svijetom više od sat vremena.

Ručnik

Nije bezveze Douglas Adams rekao kako svaki autostoper kroz galaksiju treba ručnik. Zahvaljivat ćeš nam se kad shvatiš koliko je potraga lakša s ručnikom.

Prijevozno sredstvo

Ako se želiš brže kretati po karti, skoči na neko prometalo. Bicikl je super. Neki preporučuju hoverboard – mi ga preporučamo samo ako želiš dobit batina kad se sretnemo kod Crvene dvorane u Središću.

6.5-inch-smart-balance-wheel-blue_9bb58901-72ec-4297-a6b0-3d702f0f6d43

Bokser

61EhxHTlF6L

Navodno su neki likovi u nekoj zemlji koristili Pokemone da namame Pokemon trenere i opljačkaju ih – što će reći da nisu svi Pokemon treneri nasmijane legendice. Možeš si riješiti neki bokser za svaki slučaj, pogotovo ako bacaš Pokelopte po noći. Ili suzavac. Ili Tabasco u praktičnijoj boci za bacanje ljudima u oči. Iz obične Tabasco boce slabo to nešto ide.

Cuga

Ako želiš da ti lov na Pokemone bude uzbudljiviji (ili opušteniji), podruži se putem s Jack Danielsom ili Jegermajstorom. Još ako imaš svoje prijatelje Brocka i Misty uz sebe, pijani Pokemon Go će biti još zabavniji.

Prezervativ

kondomi

Tko zna kad ćeš naletiti na Pokemon trenericu koja bi htjela razmijeniti nešto više od običnih Pokemona. Najbolje je biti spreman.

Set za pedikuru

Bez obzira koliko udobne šuze bile, stopala će ti se umoriti i izvitoperiti. Kako bi ih opet učinili sretnima, treba se malo pobrinuti za njih. Možda čak i nalakirati nokte prvi put u životu da se osjete posebnima? Kombinacija bijelog i crvenog laka za male pokelopte?

Ako nećeš set za pedikuru bar namoči noge u lavoru.

TAGOVIandroid nintendo pokemon Pokémon Go

Komentiraj