Igre

'stručni' recenzent

Banner 300

Conan O’Brien o gejmanju pojma nema, ali ga to ne brine

Za razliku od naših recenzenata, Conan O'Brien pojma nema o igrama, ne i gra ih i ne voli ih - ali ih recenzira - na vlastiti način. Conan je to, čovjek može fugirat pločice na telki i bit će smiješno.

Piše , Objavljeno

Conan O'Brien o igrama pojma nema

Conan O’Brien o igrama pojma nema


Vjerujemo da znate da je riječ o voditelju jednog od najpopularnijih američkih late-night talk showova, a prije nešto više od dva mjeseca u svoju emisiju je ubacio segment “Clueless Gamer”. Ukoliko volite igre, vrijedi izdvojiti nekoliko minuta svog vremena da provjerite kako izgleda kad popularna TV faca, koja navodno u životu nije zaigrala video igru – odluči recenzirati iste. Da, da, frajer ne igra video igre, ne voli video igre, nema pojma o njima i upravo zato odlučio se početi baviti recenziranjem istih. Conan O Brien logika, dame i gospodo!

Riječ je zapravo o zanimljivom pristupu:totalni noob uspijeva nas nasmijati komentarima koji prosječnom gameru jednostavno ne padnu na pamet tijekom igranja. Treba pohvaliti i izuzetno smislen sistem ocjenjivanja igara, a mrvicu smeta jedino forsirani studijski smijeh na svaku Conanovu doskočicu.

U Skyrim recenziji provjerite kako Conan neuspješno pokušava damu odvesti u krevet sa svojim izuzetno opasnim likom, Mr. Buttonsom. Tijekom potrage za općenjem, usputno ubija puno kokoši. Jako puno kokoši. PETA neće biti sretna.

Čovjek se solidno rasplesao u recenziji za Just Dance 4, u kojoj mu je društvo pravila američka nogometna reprezentativka i osvajačica zlatne olimpijske medalje, Alex Morgan. Sve je krenulo s neizbježnim hitom Call me maybe, koji nam je taman nekako uspio izaći iz glave. Kvragu.

Clueless gamer je prvi dobio priliku odigrati Resident Evil 6 demo, što je dosta ironično budući da čovjek uopće nema pojma što radi i nije ga pretjerano briga. Uspio nas je nasmijati zabavnim pristupom klanju zombija i suptilnim pokušajima upucavanja suborkinji.

Stižu mjeseci u kojima će ponuda gamerskih naslova biti blago rečeno bogata pa ne sumnjamo da će Clueless Gamer imati posla i unaprijed se veselimo simpatičnim Conanovim recenzijama.

TAGOVIClueless Gamer conan obrien igre talk show

Komentiraj