Igre

video

Deus Ex: Human Revolution u video recenziji HCL-a

Novi Deus Ex nije u potpunosti savršena igra (budimo realni, niti jedna nije baš "savršena"), ipak, igra je to uz koju će većina gamera uživati neovisno o tome koje žanrove preferiraju

Piše , Objavljeno

Možemo samo zamišljati kako je momcima s HCL-a. Da se razumijemo, mi ovdje na Ideshu volimo provoditi puno vremena ubijajući zombije, skupljajući novčiće i pucajući na virtualne golove, ali oni to rade svakodnevno, za pare, pišu o tome i moraju to raditi čak i za igre koje su toliko loše ili osrednje da ih je stvarno tlaka odigrati i potom opisivati. No kako kažu u svojoj novoj video recenziji, svako malo pojavi se i kvalitetan proizvod – igra zbog koje se sve to isplati. Nešto poput Deus Ex:Human Revolutiona.

Deus Ex:Human Revolution

Deus Ex:Human Revolution

Iako novi Deus Ex, sasvim logično, nije u potpunosti savršena igra (budimo realni, niti jedna nije baš “savršena”), igra je to uz koju će većina gamera uživati neovisno o tome koje žanrove preferiraju. Human Revolution daje vam mnoštvo izbora, ne samo u smislu nadogradnji ilitiga augmentacija koje možete izvršiti na tijelu glavnog lika već i u smislu kako želite igrati igru. Volite se šuljati iza leđa protivnika i tiho ih smaknuti? Može. Ili pak preferirate u Rambo stilu uletiti u prostoriju i opasnom pljucom posijati smrt po svemu što se miče? Može i to. Sve je na vama. No rekavši to samo smo zagrebali površinu izbora koje Deus Ex:Human Revolution pruža, pa je najbolje da vas prepustimo momcima s HCL-a, koji igru savršeno objašnjavaju u novoj video recenziji. Njihova konačna ocjena igre te puna tekstualna recenzija s još više informacija o igri nalazi se iza linka koji prilažemo ispod videa.

PUNA RECENZIJA:Deus Ex:Human Revolution

TAGOVIDeus Ex hcl igre

Komentiraj