Igre

heeeell, boy!

Aside Banners

Društvena igra Hellboy skupila više od milijun dolara na Kickstarteru u rekordnom roku

Piše , Objavljeno

Društvene igre su velika stvar, čak i kod nas postoji niša igrača ovakvih igara koja seže puno dalje i dublje od običnog Monopolyja ili Rizika. I ne, ne mislimo na one ljude koji igraju Rizik Game of Thrones izdanje.

Sada nam stiže igra koju ćemo morati kupiti. Dark Horse Comicsov junak je Hellboy, igra je bazirana na stripu, a ne na filmovima tako da već tu trljamo ruke od sreće (iako su filmovi stvarno solidni bili).

hellboy 2

Kampanja je pokrenuta na Kickstarteru, cilj je postavljen na 140 tisuća dolara. Kakve fanove Hellboy ima, posve se jasno može vidjeti u reakciji publike koja želi društvenu igru. Kickstarter kampanja je u rekordnom roku skupila preko JEDAN MILIJUN dolara. To je puno novca. A i sretni smo jer to znači da igra sasvim sigurno dolazi. Kampanja traje još mjesec dane. Netko će se opako obogatit na ovom.

I kutiju je oslikao jedan jedini Mike Mignola!

A kako se igra ovo čudovišno čudo? Igrači će biti agenti BPRD-a i istraživati gotičke lokacije, tražiti tragove, otkrivati predmete i boriti se protiv užasnih bića. Nadamo se da će biti i kompliciranih kockica u igri. Ako želiš više znati, posjeti Kickstarter.

TAGOVIdruštvene igre hellboy igre

Komentiraj