Igre

stigao đuka

Aside Banners

Duke Nukem Forever napokon u video recenziji HCL-a

Nakon otprilike 100 godina razvoja, Duke Nukem Forever napokon je pronašao svoj put do polica dućana s video igrama, a prema utiscima ekipe s HCL-a, čini se da bi možda bilo bolje da nikad nije izašao.

Piše , Objavljeno

Šovinistička i egocentrična legenda gaming svijeta poznata nam pod imenom Duke Nukem žario je i palio 90-ih godina prošloga stoljeća i svih dobro zabavio naslovom Duke Nukem 3D. Forever je trebao biti veliki nastavak legendardnog 3D-a, te je kao takav i najavljen još prije 15-ak godina. No razvoj igre očito je bio vrlo problematičan. Dugih 15 godina izrade, preko 30 milijuna dolara uloženih u tom procesu, tri tima koja su na igri radila, četiri različita enginea koja su je pokretala, te smiješni broj odgoda prije ukidanja projekta, a onda i nakon resurekcije istoga… sve je to umorilo našeg Đuku, koji je očigledno ostario te ignorirao napredak i modernizaciju gaming svijeta.

Sve u svemu, Forever nikad neće biti kultni naslov poput svog prethodnika, no ipak ima svoj šarm koji bi mogao privući određene gamere. Za detaljnije pojašnjenje kliknite na play ispod i pogledajte video recenziju iskusnih gamera s HCL-a.

Još više detalja o ovoj igri HCL-ovci kriju u punoj tekstualnoj recenziji, nju pročitajte klikom na link ispod.

RECENZIJA:Duke Nukem Forever

TAGOVIDuke Nukem Duke Nukem Forever hcl

Komentiraj