Igre

bespla, ali...

Aside Banners

Igra Age of Empires je online i donekle besplatna

Microsoft kuži da se pravila mijenjaju, pa Age of Empires nudi gejmerima po novim uvjetima - besplatno zaigraj, ali plaćaj za dodatke i napredak

Piše , Objavljeno

Age of Empires strateška je navlakuša kojom Microsoft zavodi mase još od 1997. godine. Franšiza je prošla kroz sedam inkarnacija i tri spin-offa, i oko 20 milijuna prodanih primjeraka, a nakon punih 14 godina kreće u novom smjeru.

Age of Empires Online može se zaigrati besplatno, i ne pričamo o nekoj sklepanoj web igrici, nego o punokrvnoj real-time strategiji kakvu možemo igrati i na računalima, koju je Microsoft razvijao pune dvije godine i u čijem je testiranju sudjelovalo 180 tisuća igrača.
Nakon downloada (paket je težak 2GB), možete igrati i stvarati svoju civilizaciju (u ulozi Grka ili Egipćana) ali kada svoju umotvorinu poželite spremiti, trebat će uložiti (prvih) 20 dolara, što malo ruši priču o besplatnom igranju. Sličnu cifru trebat će iskrcati svaki sljedeći put kada poželite otključati neku novu civilizaciju, a pravim novcem moći ćete kupovati in-game dodatke poput zgrada. Dakle, iako nam je omogućeno da igru počnemo igrati besplatno, vrlo brzo keširamo da bi mogli igrati dalje.

Čekirajte Age of Empires Online, ništa ne košta, osim društvenog života.

TAGOVIage of empires besplatne igre besplatno igra microsoft

Komentiraj