Igre

jedvačekanje

Aside Banners

Football Manager 2021 ipak izlazi ove godine, ali nešto kasnije od planiranog

Piše , Objavljeno

Sports Interactive, omiljeni nam game development studio je najavio kako ćemo ipak dobiti Football Manager 2021, ali kasnije nego što su prvotno planirali.

Fanovi diljem planeta su se pitali što se događa s igrom jer nismo dosad čuli ni vidjeli nikakve najave. Zabrinuli smo se. Direktor studija Miles Jacobson je progovorio kako bi umirio fanove jer shvaća da tišina može djelovati strašno. Igra ipak stiže. Posljednjih nekoliko izdanja je stiglo početkom studenog, čini se da ćemo na novi nastavak morati čekati malo duže – što je opet u redu s obzirom na to da će i većina nogometnih liga imati drukčiji start u nešto drukčijim uvjetima.

“Usprkos svim problemima koji se događaju u svijetu, nove Football Manager igre će ugledati svjetlo dana kasnije ove godine. Izbacit ćemo ih kasnije nego što smo planirali, ali će imati iznimno jak set mogućnosti iako znatno drukčiji od onog o kojem sam sanjao još u siječnju.”

Ova godina zahtijeva jako puno fleksibilnosti od tima i igra se mijenja gotovo na tjednoj bazi, ali Jacobson vjeruje da će fanovi cijeniti sva poboljšanja u igri.

“Još jednom ćemo dostaviti set igara koji osiguravaju sate zabave i ostaju najbolja vrijednost za novac, ali i nešto što će vam pomoći pobjeći od stvarnog svijeta u ovim teškim trenucima.”

To je istina. Veselimo se nastavku i želimo naslov Lige prvaka s Osijekom.

TAGOVIfootball manager