Igre

Dobar mjesec

Banner300

Free PS+ igre u studenom – volimo kad je nešto džabe više nego hljeba jesti

Piše , Objavljeno

Ponovno je došlo to vrijeme. Novi mjesec, nove besplatne igre.

Iako za par spavanja izlazi PlayStation 5, drago nam je vidjeti kako Sony nije odbacio nas, ponosne vlasnike četvorke. Nadamo se da će to potrajati.

Prva besplatna igra bit će dostupna samo za PS5. Bugsnax je avanturistička igra u kojoj vi kao nekakvo čudno biće, odlazite na otok gdje morate skupiti 100 vrsta kukaca, ali bitno za naglasiti da to nisu bilo kakvi kukci. U tom svijetu su kukci zapravo hrana, ali i oni izgledaju kao naši hranidbeni proizvodi samo s očima, nogama, ticalima i slično. Nešto kao Pokemon križan s dugometražnim animiranim crtanim filmom Oblačno s ćuftama.

Znamo da zvuči zbunjujuće, pogledajte zato foršpan.

Druga igra koja je dostupna na obje konzole je Middle-Earth: Shadow of War. Nastavak od Middle-Earth: Shadow of Mordor. Ne znamo jeste li igrali prvi dio, ali nama se jako svidio i da, obožavamo Gospodar prstenova. Igra je napredovala u svakom pogledu. Gotovo možete postati jednako jaka sila kao Sauron. Imate svoju vojsku, svoje prijatelje, svoje cool moći i oružja. Najbitnije od svega, možete jahati zmaja. To je dovoljno za igrati ovu igru. Svakako pogledaj foršpan.

Posljednja igra kojoj se već dugo želimo vratiti je Hollow Knight. Ovaj mjesec je besplatna njegova Voidheart Edition verzija. Ukratko, što se žanra tiče, ovo ljudi vole opisati kao souls-like metroidvania. Ova 2d poslastica izgleda predobro, ali je teška za popizditi. Uspjeti pobijediti protivnike u ovoj igri vam stvarno budi osjećaj velikog postignuća. Kod nas je odustajanje uslijedilo nakon što je bolja polovica pogledala iz prve ruke s kakvim slatkim likom mi to igramo. Izgubila je sve “novce” koje smo do tada skupili. Bilo ih je 6000. To je puno. Nismo se više vratili od tada, ali želimo.

Svi jako iščekuju drugi dio, a vi čekirajte foršpan za prvi.

TAGOVIBugsnax Hollow knight playstation 5 PS+ Shadow of war