Igre

Cover je tu

Banner 300

Grand Theft Auto 5 nas mami novim cover artom

Piše , Objavljeno

Ekipa iz Rockstara daje informacije na kapaljku, a mi, pohlepni kakvi jesmo, ne možemo ih se zasititi. Zadnji trailer je izašao prije skoro pola godine, a sada smo dobili i službenu ‘naslovnicu’ igre.

gta v

Službeni cover art za GTA V : zgodna plavuša, helikopter i trojica glavnih likova

Grand Theft Auto 5 ( poznatiji pod akronimom GTA V) je jedna od, ako ne i najisčekivanija igra ove godine. Poput svojih prethodnika, i ovaj nastavak će nam ponuditi ogromne količine nasilja, alkohola, droge, visokih žena niskog morala, uz mirno cruisanje gradom u desecima različitih vozila, i sve to u najvećem do sada otvorenom svijetu (open world – svijet u kojem igrač može birati kada i kako će rješavati pojedine misije).

GTA V nas tako vodi u izmišljeni grad Los Santos, inspiriran Los Angelesom i  kalifornijskim velegradovima. Ovaj put ćemo uskočiti u kožu utjerivača dugova Franklina, pljačkaša banaka Michaela i psihopatskog narkića Trevora (naravno, ne u isto vrijeme), čija kriminalna pozadina i želja za brzom i lakom zaradom jamči sate i sate slatke, nevine zabave.

Izlazak igre je najavljen za 17. rujna 2013., i to na Playstation 3 i Xbox 360 konzolama, dok se konverzije na PC i Wii još uvijek razmatraju. U međuvremenu, podsjetimo se kako će sve to izgledati uz dva do sada objavljena trailera.

Trailer 2:

Trailer 1:

TAGOVIcover art GTA V igre rockstar trailer igre

Komentiraj