Igre

daj nam!

Aside Banners

GTA – najbolji gaming serijal svih vremena se vraća u Vice City?

Piše , Objavljeno

Plava digitalna košulja i GTA: Vice City su stari 16 godina. Ne vjerujemo kako je vrijeme projurilo. Gotovo kao ukradeni automobil kada idemo gaziti neprijatelje. Upravo Vice City nam je jedan od najdražih nastavaka serijala, ako ne i najdraži. Od glazbe, otvorenog dizajna levela, Ray Liotte u glavnoj glasovnoj ulozi, atmosfere… Ma joj, suza nam krene čim pomislimo.

GTA V je izašao 2013. godine, ali igra je i dalje svježa i dobra, ali GTA VI je u pripremi, a upravo taj nastavak bi se mogao opet odvijati u Vice Cityju. “U pripremi” je poprilično širok pojam, a popularni Youtube kanal The Know nam je rekao kako bi nova igra trebala stići za tri do četiri godine, a da bi se radnja trebala odvijati između Vice Cityja i Južne Amerike. Ovo nam smrdi na nekakve Pablo Escobar vibre. Može!

Također se spominje i mogućnost glavnog ženskog lika, što bismo svakako pozdravili. Volimo jake žene koje iščupaju seronje koji su 24/7 na mobitelima iz njihovog crvenog Ferrari Testarose i odvezu se u suton.

Rockstar će ove godine izbaciti Red Dead Redemption II, profita im neće nedostajati – pogotovo ako igra bude dobra. Ali realno, u pitanju je Rockstar, rijetko oni ispuste loptu.

Biste li voljeli vidjeti koliko se Vice City promijenio u posljednjih 16 godina?

TAGOVIGaming gta igre PC playstation rockstar Vice City

Komentiraj